The Witcher Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zapomniałem o stronie, jest ktoś chętny żeby się nią zajmować? Ja niestety nie mogę bo nie mam czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Masz stronę tego moda i szukasz kogoś kto by się zajął nią?? Bo ewentualnie takimi sprawami porządkowymi jak sprawdzanie postów na forum czy coś w tym stylu to się mogę zająć jak byś czegoś takiego potrzebował to mogę pomóc. Tylko jak już wyżej pisałem odpadają sprawy mocno techniczne operować pewnymi narzędziami mogę ale tak głęboko to się nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Ja moge zajac sie strona. Chetnie przetestuje moda w wolnych chwilach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Na stronie mało się dzieje, można powiedzieć, że nic. Jest mało odwiedzin, więc stronę można odsunąć na bok i spokojnie zająć się modem. Adres: totalchangestalker.tnb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ja mogę być kolejnym testerem. Mod zapowiada się ciekawie, mam nadzieje, że nie upadnie jak wiele ciekawych projektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Witcher Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Mam pomysł. Mógłbym zrobić zestaw narzędzi, dzięki któremu sami moglibyśmy ulepszać i naprawiać bronie oraz tworzyć kombinezony. Wyglądało by to tak: kupujemy jakieś części i tworzymy z nich kombinezon, ale najpierw musimy się tego nauczyć. Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Ja myślę, że to świetny pomysł. Potrzebujesz pomocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Witcher Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Na razie nie, jak będę jej potrzebował, to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi