mariusz malicki Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Dałem myśliwemu artefakt i nie mam zadań, błąkam się po miejscach i nic; możesz pomóc? Primo: ortografia! Secundo: interpunkcja! Tertio: nie ten temat - przenoszę :> Quatro: +1 ostrzeżenie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegou Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Miałem podobnie... ale jak mu dałeś kompas, to pewnie coś tam do ciebie nawijał... jeśli słuchałeś, to nie powinieneś mieć problemu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.T.A.L.K.E.R.1298483942 Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Jak dałeś staruszkowi artefakt to musisz iść do magazynów wojskowych, tam gdzie są wojskowi i wejść na jedną z wież i uruchomić jakiś tam nadajnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi