TRUESTALKER Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Dzień dobry mam pytanie gdyż zaczełem grać w Call of Chernobyl na modzie hybrid i moje pytanie brzmi czy da się wyłączyć tryb fabularny zebym nie miał głównych misji Wyłacz Mózgozweglacz itp. Czy musze to omijać ? Gdyż chciałem pograć w Hybrid mod bez fabuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 A to nie wystarczy żebyś tylko latał po mapach i siem szczelał i problem solved Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRUESTALKER Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Wiesz troche mnie to wkurza jednak wolałbym to jakoś wyłaczyć no ale tez tak mozna zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Przecież żeby mieć zadania trzeba zaznaczyć "Tryb Fabularny" więc wystarczy go nie zaznaczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRUESTALKER Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Właśnie też się zdziwiłem gdyż nie zaznaczyłem trybu fabularnego ale mam misję wyłącz mózgozwęglacz i porozmawiaj ze Sidorowiczem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 @TRUESTALKER w którą wersję grasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRUESTALKER Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 W menu gry mam napisane Hybrid Final 1.0 + Patch 1.1 pl + Zew Czarnobyla 1.4.22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 @TRUESTALKER nie spotkałem się z tym, że "nie wybierając" fabuły to ją miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRUESTALKER Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Ja mam tak dlatego chciałem sie zapytac czy jakoś da sie to wyłaczyć. Ale okej to nie jest cos co by zniszczyło cała gre i nie mógł bym normalnie zagrać po prostu bede to olewać tak jak tom3kb napisał. Temat zamkniety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi