Berreton Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Witajcie mówiąc krótko tracę przytomność, i nie wiem dla czego ? Byłem tylko trochę głodny, żadnych innych widocznych urazów .Próbowałem wielu rzeczy . -Jedzenia lecz gdy tylko w ziołem cokolwiek do ust kończyło się to mym odleceniem na kilka garowych godzin -Medyk nic na to nie poradził -Wyspanie się tylko pogarszało sprawę -Samo przejść też nie chciało Nie wiem co robić nie pierwszy raz mi się to zdarza proszę o pomoc i wyrozumiałość bo jestem jeszcze warzywem w MISER Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) Prawdopodobnie jestes napromieniowany, wypij vodke, spal cygary albo wez cos innego co zmniejsza radiacje Edytowane 19 Listopada 2019 przez Monolithalian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi