S.T.A.L.K.E.R.1298483942 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Jak zwykle mam problem, doszłem do limańska ale stwierdziłem żeby się wrucić i po poznawać okolicę, i tak doszłem do bagien... chodzę, rozwalam renegatów, szukam artefaktów. I tak aż w końcu mi się znudziło i postanowiłem wrucić, i w tym problem. Gdy chcę przejść z bagien na jaką kolwiek lokacje to niemoge, pisze mi "Niemożesz chodzić bez przewodnika po bagnach". sprawdzałem każdego przewodnika i nic. ma ktos jakis pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Ja mam. Pisz nazwy tematów trochę bardziej sensowne. Ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Cofnąć się w save-ach zanim wszedłeś na Bagna... niestety im dalej pójdziesz w grze tym lepiej nie wracać na Bagna... też miałem taki problem, że doszedłem na Bagna i poszedłem od bazy CN i tam okazało się, że nie mam jak wrócić, bo nikogo w bazie nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Poza tym, wg. mnie, to najsłabsza frakcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Filippo23, z całym szacunkiem, ale co ma piernik do wiatraka? Nie wiem, ale odczuwam wrażenie, że masz zły dzień... :-| Na Bagna można wrócić, np. aby wykonać jakieś questy lub zarobić trochę kasy jak nie chce się ciągle zabijać bandytów i innych frakcji. "Kolo" ma zły dzień siedem dni w tygodniu - Elvis Scatter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Na Bagna można wrócić, np. aby wykonać jakieś questy lub zarobić trochę kasy jak nie chce się ciągle zabijać bandytów i innych frakcji. To racja. Nie mam złego dnia, po prostu - Czysto Niebowcy są tylko na początku, nie mają dobrego sprzętu i... jakoś ich nie lubię :-P A poza tym, to już nie mogę mieć własnego zdania? Wszystko trzeba komentować? :roll: Filippo23, z całym szacunkiem, ale co ma piernik do wiatraka? No cóż... Pierniki są częściowo z mąki, a mąkę "produkuje się" w wiatrakach :-D @Elvis: To przestaje być śmieszne. Jeśli kiedykolwiek było. Wyłącz komputer. Idź na spacer. Pograj w kosza. Komputer uruchom w następny weekend - Elvis Scatter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.T.A.L.K.E.R.1298483942 Opublikowano 17 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 no tak wiedziałem, cofnąć się w sejwach.. szkoda troche bo podczas mojego pobytu na bagnach zarobiłem jakieś 90 tyś rubli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Sporo... Ale cóż, taki jest Stalker :-| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malygwizdek Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Czyste Niebo nie jest tylko na poczatku, limansk , szpital a tam to kto wiewiorki z wiedzmina ? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Ale na początku, jako baza główna. I potem trzeba się wracać po nagrody, wracać znów koło wojskowych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazybones89 Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Można wejść na bagna drugim wejściem z Kordonu, tudzież wejściem od strony Agropromu z okolic Bazy Powinności. Spotkałem się z tym bugiem, ale w wersji o.3. Teraz nie wiem czy wystąpiłby on, ponieważ nie wracam się na bagna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Można wejść na bagna drugim wejściem z Kordonu, tudzież wejściem od strony Agropromu z okolic Bazy Powinności. Wiem, wiem, ale to jest bardziej uciążliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi