elaksir 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Styczeń Muszę wejść do piwnicy na wysypisku, w Pchlim Targu. kiedy wchodzę rozpoczyna się cutscenka i po jej zakończeniu crashuje mi się gra. PROSZĘ O POMOC BO TO JEST MISJA FABULARNA Do góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom3kb 3 541 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Styczeń @elaksir Na początek opcje grafiki, rozdziałka, oświetlenie w dół i próbować. Gra upatchowana do najnowszej wersji 1.5.10? Jak nie pomoże to wejść do moich dokumentów do folderu z zapisami z Czystego Nieba, w folderze logs otworzyć plik log. Zjechać na sam dół i skopiować to co jest po Fatal Error i wkleić tutaj, może pomóc w rozwiązaniu problemu. Do góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elaksir 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Styczeń Gra posiada najnowszy patch. Nie mogę znaleźć folderu z zapisami. Grafika na najniższych też nie pomaga. PROSZĘ O POMOC!!!!!! Do góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom3kb 3 541 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Styczeń 27 minut temu, elaksir napisał: Nie mogę znaleźć folderu z zapisami. Logów szukaj w: C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs\ Czy tam Stalker Clear Sky czy jak to się nazywało po instalacji. Do góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach