Agrael Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Węgierski film z 2003 roku ukazujący pracę kontrolerów metra w Budapeszcie. Niby komediodramat, ale film jest dość '' ciężki " i klimatyczny - właśnie dlatego często do niego wracam. Szczerze mówiąc to jest to jedyny Węgierski film, jaki obejrzałem. Polecam Zwiastun: Spoiler Muzyka z filmu: Spoiler 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Oglądałem i mam go w swoich zbiorach, dział ostatnio oglądałem - ss.2 mój wpis z dnia: 06.12.2018 - film "Aviszkis" jest tego samego reżysera i tak samo świetny, polecam. https://www.filmweb.pl/film/Węgierska+robota-2017-779226 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Kontrolerów obejrzałem parę lat temu zupełnie przypadkiem, wyświetlany był późno w nocy, a ja właśnie miałem bezsenność w Seattle, film bardzo mi się podobał. Poniższy kawałek na dość długo zapadł mi w pamięci, z przyjemnością dzisiaj go sobie przypomniałem. Spoiler 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Obejrzałam i polecam wszystkim, którzy jeszcze nie widzieli, film bardzo dobrze zrealizowany, no i przede wszystkim klimat powala Mały odkop, ale skoro jest dedykowany temat, to czemu nie. Przy okazji załączam playlistę z soundtrackiem, bo w #1 link już niedostępny. Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Meta - dziewczyna w fajnym futerku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi