karambolis8 Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Jak doczepia się attachmenty do broni? Nie mogę sobie przypomnieć jak to się robiło. Mam celownik optyczny i chciałbym go gdzieś doczepić, ale nie umiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Przeciągasz celownik optyczny do karabinu (w ekwipunku) i zostaje on automatycznie do niego przykręcony. Oczywiście karabin taki musi obsługiwać dane ulepszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 18 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 AK-74, ani długa strzelba nie obsługują celownika PSO1? Co go obsługuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Strzelby niczego nie obsługują. Celownik obsługują: • AN-94 Abakan • AK-74 (ulepszony) • Z-M LR-300 • OC-14 Groza • AS Wał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchack Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Nie pamiętam, jak jest z tłumikami (Clear sky odstawiłem na półkę po dojściu do czerwonego lasu - potem gra zaczęła mi się wieszać po kilku minutach gry), ale odnośnie celowników to obowiązuje podział na broń NATO i broń Układu Warszawskiego - każda z grup ma osobny celownik: taki mały króciutki dla NATO, i długi dla broni UW. A jeśli już mowa o używaniu broni: Moją 'weapon of choise' jest maksymalnie zmodyfikowany TRs 301/ZM LR-300ML, przerobiony na amunicje UW (tę ciemnozieloną), z dodanym celownikiem optycznym i tłumikiem. modyfikowanym w kierunku celności. Czysta rewelacja :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 taki mały króciutki dla NATO, i długi dla broni UW. Luneta PSO i wydaje mi się że kolimator A.C.O.G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 To już zostało wyjaśnione ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glasser Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Do czego służy nakładka taktyczna? Miałem 2 identyczne karabiny, jeden z tą właśnie nakładką, a drugi bez, nie zauważyłem różnic w działaniu. PS. Chodzi mi o Cień Charnobyla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 W wielu grach, nakładka taktyczna, to np. latarka, czy laser. Chociaż nie pamiętam, jak jest w SoC... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Nakładka taktyczna w SoC'u? Rozwaliłeś mnie... :lol: Nigdy tego nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 No mi też się wydaje, że takowa nie istniała... Zobaczymy, co miał na myśli pisząc to ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glasser Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 No nie wiem sam. Jestem pewny, że było takie coś, nawet się zastanawiałem do czego to. Wyglądało to jak granatnik w M16 (od spodu lufy). Sorka, jeśli wprowadziłem w błąd i tego rzeczywiście nie ma. Chyba muszę sprawdzić ponownie :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 To może był po prostu granatnik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Jeśli granatnik, to podkręcasz pod lufę ten granatnik, zdobywasz skądś granaty, wciskasz klawisz V i strzelasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Oczywiście, trzeba mieć odpowiednie granaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Optyka do broni nato to nie acog tylko susat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Do czego służy nakładka taktyczna? Miałem 2 identyczne karabiny, jeden z tą właśnie nakładką, a drugi bez, nie zauważyłem różnic w działaniu. Przypomniałem sobie, że w Czystym Niebie można pójść do mechanika w celu ulepszenia karabinu (tutaj możesz np. dodać do karabinu szynę). Tak czy inaczej wykluczam to, ponieważ chodziło Ci o Cień Czarnobyla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 >No nie wiem sam. Jestem pewny, że było takie coś, nawet się zastanawiałem do czego to. >Wyglądało to jak granatnik w M16 (od spodu lufy). Sorka, jeśli wprowadziłem w błąd i >tego rzeczywiście nie ma. Chyba muszę sprawdzić ponownie :( Jesli wygladalo jak granatnik to moze to byl granatnik... Nie umiesz powiedziec co to bylo? Moze chodzilo ci o szyne RIS na front gripa? Cytuj poprawnie, nie od tak sobie, bo jest nie czytelnie, i pisz poprawnie ortograficznie - F23 A ty może przestałbyś się czepiać innych i używałbyś opcji EDYCJI ?-prv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Sprawdziłem to coś : W Cieniu Czernobyla występuje granatnik GP-25 waga 1,30 kg, jest to granatnik podczepiany pod lufę AKm 74/2 oraz AKm 74/2U , amunicja : granat VOG-25 , oraz VOG-25R . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi