Duszman Posted February 14, 2019 Report Share Posted February 14, 2019 Platforma: Cień Czarnobyla 1.0004/6 Data premiery: 14.02.2019 r. Autorzy: XiaNi (FS 1.3), King Friday (R-A. Project), @Duszman (kompilacja) Autor spolszczenia: @Duszman OPIS: Spoiler Modyfikacja stanowi połączenie dwóch innych projektów na platformie CCz - Freeplay Start 1.3 oraz Re Animation Project. Ponadto autor kompilacji postanowił na własną rękę dokonać kilku drobnych zmian. Cechy moda: freeplay, możliwość handlu bronią z innymi stalkerami, wyłączono Mózgozwęglacz, losowa zawartość schowków, nowe przejścia między lokacjami. INSTALACJA: Spoiler Zalecana kolejność instalacji: 1. Cień Czarnobyla 1.0004/6. 2. Pobrane i wypakowane archiwum moda umieszczamy w głównym katalogu gry. 3. W pliku fsgame.ltx zmieniamy linię: $game_data$ = false| true| $fs_root$| na: $game_data$ = true| true| $fs_root$| LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Nasz serwer - [gamedata .rar] 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnajperPL Posted March 25, 2019 Report Share Posted March 25, 2019 spoko opcja dla tych którym znudziło się ponowne przechodzenie gry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaveLja Posted February 16, 2023 Report Share Posted February 16, 2023 fajnie ,że nie działa a link do patcha jest lipny i nie istnieje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meta Posted February 16, 2023 Report Share Posted February 16, 2023 Edit. Nie zauważyłam, że @Duszman zmieniłeś nick. W takim razie tylko Ty możesz poratować linkami, chyba że ktoś inny ma moda u siebie : P @DaveLja Nawiasem mówiąc, masz w prawym górnym przy postach taką opcję jak "Zgłoś", jak coś nie działa, to tam najlepiej pisać, wtedy lepiej widać, co jest do zrobienia. Choć w tym przypadku najlepiej napisać do autora połączenia, bo jest nim użytkownik forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted February 16, 2023 Report Share Posted February 16, 2023 @DaveLja Gdyby zależało Ci na tym modzie, to skontaktowałbyś się w sprawie linków z @Duszman, bo jak zapewne zauważyłeś, to on jest jego autorem. Warto czasami samemu coś zrobić, a nie tylko czekać na gotowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaveLja Posted February 17, 2023 Report Share Posted February 17, 2023 9 godzin temu, Agrael napisał(a): @DaveLja Gdyby zależało Ci na tym modzie, to skontaktowałbyś się w sprawie linków z @Duszman, bo jak zapewne zauważyłeś, to on jest jego autorem. Warto czasami samemu coś zrobić, a nie tylko czekać na gotowe. Już mi nie zależy xd zainstalowałem complete mod 2012 tam też podobno jest Free play. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolin12 Posted February 17, 2023 Report Share Posted February 17, 2023 @DaveLja Jeśli zależy Ci na freeplayu najlepszym wyborem będą mody oparte o Call of Chernobyl np. świetne Anomaly. Jest o wiele bardziej rozbudowane o wymienionego przez Ciebie starego moda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszman Posted March 11, 2023 Author Report Share Posted March 11, 2023 z przykrością muszę stwierdzić że link zdechł a ja nie posiadam jakichkolwiek mirrorów, z góry przepraszam jednak te 4 lata temu liczyłem że mediafire to najlepszy hosting, ale jeżeli komuś na tym zależy to mogę odtworzyć i odświerzyć tego moda 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted March 11, 2023 Report Share Posted March 11, 2023 @Duszman Nie nakłaniam, ale byłoby fajnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted March 12, 2023 Report Share Posted March 12, 2023 @Duszman Nie pytaj, a działaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszman Posted May 8, 2023 Author Report Share Posted May 8, 2023 Ogólnie już odtworzyłem tego moda oraz go przetłumaczyłem dzięki czemu już nie będzie mieszania się polskiego z angiegamedata.rarlskim A i mod jest grywalny tylko na wersji 1.0004 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted May 9, 2023 Report Share Posted May 9, 2023 @Duszman Czyli mamy wszystko w jednej paczce - mod, patch i spolszczenie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszman Posted May 14, 2023 Author Report Share Posted May 14, 2023 (edited) @Agrael w tej paczce znajduje się Freeplay i Re Animation, spolszczyłem to aby nie było wysp z językiem angielskim ale nie odtworzyłem patcha gdyż on dodawał nowe ceny broni które w skrócie zaburzały ekonomie Zony ( za jeden automat mogłeś się żywić i pić przez cały rok ) cóż nie pomyślałem o tym będąc jeszcze dzieciakiem, ale planuje w przyszłości zabrać się za poprawę ekonomii i parametrów uzbrojenia, lekarstw i pożywienia Edited May 14, 2023 by Duszman 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted May 15, 2023 Report Share Posted May 15, 2023 @Duszman Na pewno duży plus za chęci Szkoda, że nie ma zrzutów, ale może ktoś kiedyś takowe wykona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts