M3throzen Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Witam. Od dwóch dni gram sobie w LA DC ze spolczszceniem do niego(za które dziękuje) tylko jest jeden problem. Uratowałem Kreta,wyświetliło mi się,że zaliczone zadanie a na mapce mam nadal uratuj Kreta. Rozmawiam z nim o schowku Striełoka, ale mówi mi wszystko ale na zalicza zadania. W podziemiach zwiedziłem wszystko i nic nie mogę znaleźć i nadal wisi mi quest w niewykonanych dowiedz się od Kreta czegoś o Striełoku. Czy w tej wersji mogło spowodować odstrzelenie ludzi z Grzechu jak ratowałem Lisa? Dziękuje z góry za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Odpowiedzi na pytanie nie znam, ale odstrzelenie Grzechu z tego co pamiętam spieprzy Ci grę na dalszym etapie, podczas eksploracji kopalni. Chyba, ze w tej wersji jest już jakaś furtka bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 @M3throzen Jak Grzechowców się zabiję lub tak jak mi, któregoś zjedzą szczury to w Barze można u Barmana za kasę przywrócić dobre stosunki z nimi. Jeśli się tego nie zrobi to tak jak napisał @Sierioża w Jaskiniach bedzie sie ginęło bez powodu. Co do niezaliczania zadań w PDA to bodajże wisiały jeżeli wykonywało sie je nie po kolei wg zamysłów autorów moda, np jak odbijalismy ekipę Kreta i nie zaliczylismy wszystkich punktów po kolei tylko nie wiem wpadlismy od razu obronić Kreta, a potem wybijalismy resztę wojska. Tak mi się wydaję ale dawno nie grałem. Tak samo jest chyba z szukaniem fantów Striełoka w podziemiach Agropromu, już nie pamietam co trzeba najpierw zebrać czy jego PDA czy notatki/książkę? Żeby znaleźć klamoty Striełoka musisz znaleźć klucz do jego pokoju w podziemiach Agropromu. Jest Spoiler na samym dole w podziemiach w okrągłym szybie wentylacyjnym A drugi przedmiot jest w Spoiler rozbitym tunelu wentylacyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 O tym, aby nie zabijać Grzechowców przy uwalnianiu Lisa, mówione było mnóstwo razy. Nawet zmiana w którejś wersji na mozliwośc wykupienia "grzechu zabójstwa" nie pomogła, bo idąc po rozgrzeszenie zostaje złamany skrypt przy wchodzeniu do DM. @M3throzen Dobrze radzę, wrócić do uwalniania Lisa i nie ruszać Grzechowców. Unikniesz wielu późniejszych komplikacji, wynikających z niedopracowania rozwiązań alternatywnych. Czas stracony na powtórkę, będzie krótszy niż na naprawianie następnych błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3throzen Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Bardzo ale to bardzo Wam dziękuje Widziałem,że temat był powtarzany na temat zabijania Grzechowców ale myślałem,że dotyczy to wcześniejszych wersji moda Kluczy/notatek w tym miejscach nie mam i właśnie to jest dziwne :( P.S Dopiero co odkryłem,że istnieją mody do Stalkera a jestem ogromnym fanem serii więc się biorę za wszystkie Fajnie wiedzieć,że są wierni fani serii Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 @M3throzen Skoro dopiero odkryłeś mody do trylogii, to moim zdaniem zacząłeś dość niefortunnie. LA nie jest modem, a nieudolną próbą zrobienia nowej gry, opartej na odrzuconych projektach. Skoro odrzucili je twórcy stalkera, były widocznie jakieś poważne powody. Przecież sami mogli zrobić równoległe gry, na zmienionych i nie znanych lokacjach. Ta modyfikacja swoimi bugami może zniesmaczyć. Masz całe działy z modami dla poszczególnych części trylogii, masz zbiorczy ranking modów w zależności od trudności. Popatrz tam i wybierz coś będącego faktycznie modem. Każdy z nich jest szczegółowo opisany przez grających. Dają swoje odczucia z gry i opisują problemy z nimi. Inni dają rozwiązania. Nic Ci nie podpowiadam, dopóki sam się w modach nie rozejrzysz. Wszystko zależeć będzie od twojego komputera i na ile scenariusze i wyglądy podstawek zostały w Twojej pamięci. A przypomnieć sobie je możesz też modami, które zmieniają tekstury, broń, pogodę, ale tylko minimalnie ingerują w fabułę. Takim modem integrującym wszystkie podstawki jest Deja vu. Scenariusz jednak zmieniony. Ale wybór i tak należy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi