Jump to content

Fatal error COC+Hybrid

sh3ly

Recommended Posts

Zainstalowałem czyste COC normalnie wchodzę do gry biegam itd. Instaluję dodatek hybrid. Pojawił się błąd ze skryptem wybierania frakcji. Naprawiłem teraz normalnie wchodzi mi do wybierania frakcji klikam na daną frakcję i Do Zony. Wywala mi grę z takim błędem. Proszę o pomoc

miss.JPG

Wygląda na to, że podczas inicjalizacji bibliotek XML pojawia się błąd: funkcja XMLInit nie może zlokalizować i uruchomić właściwego węzła XML.

A tak po polsku to brakuje odpowiedniego wpisu odnośnie celownika Pks (prawdopodobnie) w scopes.xml.

Normalnie powiedziałbym, że jest to niekompatybilność dodatku, ale skoro to czysty CoC z Hybrydą...

Na pewno właściwie zainstalowałeś?

CoC jest samodzielną grą, która nie wymaga nakładania jej na ZP.

Co do instalacji Hybrydy, to musi się tutaj wypowiedzieć @Junx ponieważ mnie ostatnio nie było długo na Forum

i po prostu nie znam dokładnej instalacji, a nawet nie potrafię wskazać ci posta z nią.

@Junx bądź tak dobry i pomóż proszę koledze.

CoC to samodzielna gra i nie nakładasz jej na ZP!!! CoC instalujesz w zupełnie innym miejscu niż Zew. 

Którą wersję Hybryda próbujesz zainstalować? Jeśli Dead Air: Hybrid PL to jest to, wg opisu w pierwszym poście, samodzielny repack, czyli CoC + Hybrid w jednym.

Na jaką wersję CoC stawiasz tego Hybryda? Na 1.4.12 z patchem 1.4.22 czy na tą najnowszą? Jeśli na najnowszą to nie dziw się, że masz wylot bo ta wersja Hybryda jest do starszej wersji CoC. Jeśli stawiasz Hybryda na właściwej wersji CoC to musisz poczekać na @Junx 

Przywróć poprzednie wartości w tych trzech liniach i zobacz w gamedata\textures czy masz plik wpn_crosshair_pks07 albo wpn_crosshair_pks7 One mogą być gdzieś w podkatalogach. 

Nie mam ani CoC, ani Hybryda na dysku. Nic więcej nie przychodzi mi do głowy. Musisz poczekać na autora Hybryda, może on coś wymyśli.