Sh4DoW27 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Witam, mam problem z przejsciem poziomu Wysypisko gdyz ide i mam wziasc informacje od kopacza ( Wyłudzić ) a tu nagle napis : Wysoki poziom promieniowania aby przejsc musisz sie skryc:/ i niewiem gdzie isc, energia spada a ten poziom jest wszedzie pomoze ktos ? prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Jaka wersja gry i jakie mody? To podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4DoW27 Opublikowano 29 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Modow zadnych nie mam wersja 1.0.05 czy jakos tak (Ta najnowsza) Vista Intel core quad 4x2.4GHz 2gb ramu GF8600 GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Ehhh... Weź parę apteczek i leków p.promiennych, parę s.t.a.l.k.e.r-ów, i jak najszybciej wiej gdzie się da ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4DoW27 Opublikowano 29 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Mam 1 apteczke a gdzie wieje to jest;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Nie poszedłeś nawet do żadnej frakcji? Zdobądź porządny kombinezon i w drogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4DoW27 Opublikowano 29 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Probowalem ale dostalem napis ze nie moge bez przewodnika:/ i bez rozwiazania niewiem cco zrobic:(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Jeszcze nie zapomnij kupić sobie anty-radów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Ale dziwi mnie trochę jedna rzecz... Nie możesz w Kordonie pójść do Sidorowicza, lub innego handlarza (np. w Neutralnej Bazie) i kupić leków p.promiennych, apteczk, nowego kombinezonu, jak napisał Elvis. A swoją drogą, to czemu nie możesz wstąpić do jakiejś frakcji? Może spróbuj wejść na Wysypisko od strony Bagien. Jak kiedyś napisałem, trzeba najpierw pomyśleć, a nie od razu na forum z byle jakim problemem lecieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 No i dodam, że po górach nie wolno się wałęsać, bo tam najwięcej promieniowania jest :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Idź środkiem drogi i będzie dobrze. I nie panikuj jak zobaczysz promieniowanie - i na przyszłość przeszukuj ciała bo jedna apteczka to.... nic - ja nigdy nic nie kupuje, wszystko to zdobyczne, tylko kombinezony kupuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Ja właśnie przez apteczki jestem stale obciążony ;-) Znaczy się, na razie nie jestem, bo nie gram. To nie ta sama gra, co pierwszy stalker... I przez to, jakie jest zakończenie, odechciało mi się grać. Jak kiedyś napisał Cristo z innego forum SPOJLER:Koniec SPOJLERA "Nie chcesz się zawieść - odinstaluj grę przed dojściem do końca." Ale nie ma co, jako stalker, muszę dojść do końca. Nawet parę razy. Już mnie ciągnie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 A to akurat na pewno dużo da. I co jeszcze... Tak jak pisałem wcześniej, jak pisał Elvis, kup sobie sporo anty-radów, apteczek naukowców, itd. Jak wyjdziesz, otwórz szybko ekwipunek, wio przed siebie, i bierz apteczki przy schodzącym życiu, i jak tylko zobaczysz promieniowanie, to bierz środki p.p. Aha, kup też sporo stalkerów (pałerejdów :-P ) bo biegać długo się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Heh... I trochę się kontrast zmienia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi