OldMan Posted March 27, 2019 Report Share Posted March 27, 2019 Witajcie. Ponieważ @anatol pytał mnie o zestaw poprawek do w/w moda (a ja go straciłem wraz z dyskiem przenośnym) odkopałem temat poszukałem po necie i: Podsyłam zestaw poprawek (w załączniku) może ktoś jeszcze będzie chciał skorzystać. Zestaw pochodzi ze strony: Niestety moje autorskie poprawki przepadły wraz z dyskiem ale gdyby była potrzeba mogę w wolnej chwili pogrzebać w plikach stalk9r_minip_op209f2_v2.zip 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SurZeus Posted March 28, 2019 Report Share Posted March 28, 2019 Może jakiś opis poprawek? Bo po nawet google tłumacz nie chce mi tego przetłumaczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted March 28, 2019 Report Share Posted March 28, 2019 Tłumaczenie fixów obok oryginalnej nazwy. Czcionka wymuszona wielkością. Opisy oryginalne to skróty myślowe. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted March 28, 2019 Author Report Share Posted March 28, 2019 @kondotier na Ciebie zawsze można liczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts