The Iceman Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Zapisane gry Zapisane gry z wersji 1.5.04 oraz 1.5.05 są kompatybilne z wersją 1.5.06. Zmiany w rozgrywce 1. Poprawiono błąd, który powodował, że zraniony przewodnik nie chciał nigdzie doprowadzić gracza 2. Zwiększono liczbę przedmiotów na sprzedaż u handlarzy 3. Dodano możliwość ulepszenia SVDm 2 u mechanika Wolności 4. Naprawiono błąd, który powodował zawieszanie gry podczas rozmowy z ranioną postacią 5. Naprawiono błąd, który powodował niemożliwość ukończenia fabuły w Jantarze (drzwi do bunkra Sacharowa były zamknięte) 6. Zwiększono liczbę pieniędzy u handlarza bandytów 7. Poprawiono rozmieszczenie magazynów wojskowych na mapie PDA. 8. Dodano możliwość wczytania ostatnio zapisanej gry poprzez wciśnięcie spacji po śmierci gracza. Ulepszenia generowania grafiki: 1. Dodano wsparcie dla DX10.1. 2. Dodano MSAA dla obiektów z alphą ("alpha-to-coverage" dla DX10.0, zmodyfikowane "alpha-to-coverage" dla DX10.1 o większej wydajności, natywne DX10.1 o lepszej jakości). 3. Dodano nowy poziom jakości dla cieni (ultra) 4. Dodano nową technikę map cieni (która korzysta z DX10.1 w przypadku dostępności), która przyspiesza generowanie wysokiej jakości snopów światła na topowych układach graficznych i wysokich rozdzielczościach 5. Dodano wysokiej jakości snopy światła dla DX9 Gra wieloosobowa: 1. Poprawiono różne błędy związane z serwerem i klientem 2. Dodano szczegółowe dane serwera 3. Zmieniono plik zrzutu serwera (online-dump). Zrzut zapisywany jest teraz do pliku online_dump.ltx. 4. Dodano zmianę konfiguracji klawiszy skrótem LCtrl +LShift. Download: #01 #02 #03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 No nie mam już siły :-) Ciekawe, ile ich jeszcze będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Ktoś testował? Ja nie chcę instalować tego patcha jeśli savy nie będą na 100% działać - a znam tę grę i wiem jakie mogą być bugi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Heh... To patchy mają chyba naprawiać te bugi ;-) Chociaż masz rację, nigdy nic nie wiadomo :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Ja po patchu 05 nie mogłem właśnie rozmawiać z rannymi aby im dać apteczkę - crash do windowsa, a nagle jakiś czas temu samo się naprawiło... Więc wiecie.... Lubię tę grę, ale trzeba z nią ostrożnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 29 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Chce ktoś patcha na inny serwer? Mogę zuploadować. P.S. Sprawdziłem i gra działa normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ja sobie już ściągnę z tego serwera, ale zamiast tego pierwszego daj coś innego - 11 kb/s to jest żenada nie ściąganie. Na przyszłość się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 No i zrobione. Edit w treści tematu. Ściągajcie i instalujcie, a potem biegiem do Zony ;-) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glasser Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Zdaje się, że ten patch został usunięty ze względu na jakieś błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 31 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Pobierz z innego źródła. EDIT: Jest to początkowa wersja patcha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glasser Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Patch 1.5.06 wyszedł pod numerkiem 1.5.07 :lol: http://cs.stalker-game.com/en/?page=patches&item=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Przetestowałem i śmiga . Nie polecam serwera gram.pl żenująca prędkość , nawet 3,4 kb/s. Słucham? Mi chodzi po ~600kb/s :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi