Anton Gorodecki Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Majstersztyk 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Dyskografie Rammsteina mam na każdym kompie i telefonie Teledyski też potrafią robić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 No rewelka uwielbiam ta kapele. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Multikulti dotarło do rammsteina :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 To też jest niezłe. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Niemiecki, moim zdaniem, to paskudny język i piosenek w tym języku nie słucham. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 To duży błąd @smox. Brzmi to po prostu - fantastycznie. Ja też nie przypuszczałem, że niemiecki może być "śpiewny" , ale tak jest. Taka muzyka, po polsku czy po angielsku nie miałaby powera. Rammstein, LaCrimosa - Nur auf deutsch - tylko po niemiecku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 41 minut temu, DaarMoo napisał: To duży błąd @smox. Brzmi to po prostu - fantastycznie. Mam inne zdanie i nic na to nie poradzę. Jak słyszę niemiecki, to zaraz oczami wyobraźni widzę przemawiającego, wrzeszczącego Hitlera. Filmów, gdzie mówią po niemiecku też nie oglądam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 @smox mam podobnie, ja jeszcze biegle posługuje się niemieckim i inaczej mi się tego słucha. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 O ja też filmów po niemiecku nie trawię ale Rammstein to inna bajka i w sumie wyjątek bo żadnego innego zespołu śpiewającego po niemiecku nie słuchałem i nie słucham. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 W dniu 1.04.2019 o 19:25, tom3kb napisał: O ja też filmów po niemiecku nie trawię A kto oglądał "Dark"? Nie wspomnę już o niemieckich filmach por... przyrodniczych? A tak na poważnie... Moim zdaniem ważniejsze jest to, jak posługujemy się danym językiem, niż to jak on brzmi. Choć przyznaje się bez bicia, że też mam swojego "ulubieńca". Węgierski jest dla mnie masakrą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 No faktycznie Dark to też wyjątek. Drugi. Ale jak sobie przypomnę jak byłem mały i jak Winnetou uciekał a kowboje zanim biegli i krzyczeli Hande hoch Western po niemiecku normalnie trauma do dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Podzielam zdanie Smoxa, co do "kapeli z lotniska" to kojarzy mi się z paradami i nie chodzi mi o paradę sfilmowaną przez Leni Riefenstahl. Jest gorzej, także znam jak Striełon i ich teksty to .... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Drugi teledysk z najnowszej płyty: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 No, widzę, że się chłopaki "rozwijają" - znudziło im się udawać Laibach, to przerzucili się na Kraftwerk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Przesłuchałem płytę już kilka razy, Deutschland i Radio chyba 2 najlepsze kawałki, podoba mi się też Auslander. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Nowy klip do wspomnianej przeze mnie wyżej piosenki. Do tej płyty mają być chyba jeszcze 2 teledyski. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi