danieldino Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ja mam tak? "mod?" ?e we wszystkich grach chodz? i szukam ciekawostek, sekretów itd. Jak znacie jakie? to podzielcie si? nimi tutaj. Moje sekrety: Tajne Laboratorium w Lima?sku: Joga (szef bandytów): Czasami Joga chodzi sobie po wysypisku zupe?nie sam. Ja na niego jeszcze nie trafi?em ale niby mo?na pozyska? dzi?ki niemu pistolet "Black Kite". Pierwsza emisja: Ka?dy z nas pami?ta pocz?tek gry. Kiedy b?dziemy na bagnach przy wagonach znajdziemy snajperk? któr? Szrama mia? przed emisj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 W czerwonym lesie ko?o wraku czo?gu mo?na znale?? cia?o Ojca Waleriana, a gdy wrócimy do Kordonu to kogo spotykamy w bazie?... Ojca Waleriana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Czyli jak jest w dwóch miejscach jednocze?nie ? To chyba jaki? bug albo co?. Albo autorzy nie pomy?leli ?e b?dziemy wraca? do Kordonu. Tak czy inaczej mam ciekawostk?. W Kordonie na stra?y sta? Kot w Exo . Mam gdzie? screen a jak co? pode?l?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ciekawostka ale tym razem na bagnach otó? na skraju mapy w lewym górnym rogu jest jaskinia w której jest detektor Wales i wiadro.. w którym le?y artefakt. Oto mapa: Tutaj filmik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi