Zonebraker Posted April 4, 2019 Report Share Posted April 4, 2019 Cześć, mam problemy z CAE-1. Poszedłem do sarkofagu i wybrałem dobre zakończenie, a następnie przeszedłem przez teleporty w CAE-2, a na ostatnim wysłałem mnie z powrotem do Pripyat zamiast przerwać filmik z oryginalnej gry. Czy zrobiłem coś złego. również drzwi do sekretnego laboratorium w monolicie są zamknięte z obu stron, mimo że byłem tam wcześniej. A problem z CAE-1 polega na tym, że emisja wciąż się w niej dzieje, więc chciałbym wiedzieć, czy to się skończy, a jeśli tak, to co mam zrobić, aby to zatrzymać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted April 4, 2019 Report Share Posted April 4, 2019 21 minut temu, Zonebraker napisał: A problem z CAE-1 polega na tym, że emisja wciąż się w niej dzieje, więc chciałbym wiedzieć, czy to się skończy, a jeśli tak, to co mam zrobić, aby to zatrzymać. Na twoim miejscu najpierw zająłbym się rozwiązaniem tego właśnie problemu. Prawdopodobnie dopuściłeś do wyzerowania licznika tzw. "zabójczej Emisji". Proszę zapoznać się z poniższym tematem: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zonebraker Posted April 4, 2019 Author Report Share Posted April 4, 2019 Dzięki jeszcze raz. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts