FeRu Posted April 7, 2019 Report Share Posted April 7, 2019 Dzisiaj podzielę się z wami najlepszymi wg mnie celownikami stylu Gnomus jakie znalazłem do serii S.T.A.L.K.E.R. i edytowałem je dodając kilka rodzajów siatek oraz przystosowałem je do oryginalnego paka broni,gdzie szyna montażowa jest z lewej strony jak i do każdego fanowskiego paka broni,które mają szynę po prawej stronie. Autorem oryginalnych siatek jest g_m_e i można je znaleźć na moddb https://www.moddb.com/games/stalker/addons/stalker-stalker-crosshair-textures-resource Problem z tymi celownikami jest taki,że sporo z nich jest przekombinowana np dodana niepotrzebnie rdza nawet na gumowych elementach (z tego co wiem rdza nie tyka raczej gumy ani innych tworzyw sztucznych ) czy obrudzenie jakimś zielonym świecącym szlamem.....Z resztą na screenach na mod db widać o czym mówię/piszę. Mod oczywiście nie zawiera wszystkich celowników do każdego rodzaju broni,jednak są wszystkie najważniejsze i najczęściej używane celowniki. Osobiście używam tych siatek ze wszystkimi częściami serii jak i każdą modyfikacją. Dajcie znać czy się wam te siatki podobają, Postaram się w najbliższej przyszłości przygotować siatki do szerszej grupy broni. S.T.A.L.K.E.R.crosshairs FeRu.rar 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts