cez137 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Dobra, wiedziałem że i tak prędzej czy później o coś zapytam, a wiec robię z Kostią zadanie na bagnach, jesteśmy na etapie przejścia na Kordon i walką z tymi zombiakami z "przejścia", w poradniku jest napisane że "ostrzeliwujemy efekt od teleportu i towarzyszymy Kostii do przejścia na Kordon" ok, ostrzelaliśmy efekt od teleportu, rozwaliłem kilku zombie, tam było ze dwóch może trzech ale oprócz nich są jeszcze jakieś dwa w jakiś egzo i są nie do zabicia, robiłem to kilka razy i nie da się ich rozwalić, walimy do nich z Kostią a to raz ja a to on i nic w końcu ubijają mi Kostię i koniec pieśni, o co tam chodzi? Jest coś o czym nie wiem? tak, zrobiłem wszystko zgodnie z poradnikiem, w ogóle nie ma jakiegoś zbiorczego tematu w tym modzie żeby po prostu zadać pytanie w temacie tylko trzeba zakładać osobny temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 @cez137 Kostia w wiosce Rybackiej stawia teleport, a ty masz postawić swój i szybko przez niego teleportować się do Bazy Czystego Nieba. Jeśli tego nie zrobisz odpowiednio szybko, to z Bazy poprzez port zrobiony przez Kostię zaczną wyłazić Bioniki. To te w egzo. Popatrz na filmik od 20:30 min https://www.youtube.com/watch?v=wa0hQCCeApw Jak będziesz robił powrotny z bazy, to daleko od tego z którego wychodzisz i w miejscu mało dostępnym. Ja go zrobiłem na dachu głównego budynku. Ale można też tam, gdzie się kradło apteczki nad handlarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 @kondotier ahaaaa, a ja go zrobiłem centralnie na placu, no bo miało być płasko, tylko że tam nikogo nie było bo wszyscy jakoś dziwnie uciekli, ale to pewnie skrypt gry że oni się respia na wyjściu, dobra teraz wiem co i jak, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi