TheSoldy Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Witam wszystkich, mam prośbę do posiadaczy CoD'a 4 (oryginału) o przysłanie z płyty pliku" iw_04.iwd.", gdyż mój jest najwyraźniej uszkodzony i uniemożliwia mi to instalacje gry. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Trochę wątpię żeby skończyło się na tym pliku, ale trzymaj: https://yadi.sk/d/o4tW7XnXXt8TTw Przeniosłem też temat do bardziej odpowiedniego działu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Znalazłem, jakby co to plików iw - jest 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 @vidkunsen Tak wiem ile ich jest, ale problem pojawił się na razie tylko z tym jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi