Revin7 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Witam wszystkich, jestem nowy na forum wiec jeżeli piszę w złym dziale to z góry przepraszam. Tak jak w tytule w modzie DEAD AIR po wybraniu wszystkich umiejętności klikam żeby rozpocząć gre, pojawia sie pasek ładowania do gry, a nastepnie pomparu chwilach gra sie zamyka. Ma ktos na to jakies rozwiązanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 @Revin7 Przy takich sytuacjach trzeba wstawiać Fatal Error z loga. Nikt tu nie jest Gdzie szukać loga ( jeśli nie wiesz ), masz w poradach dla początkujących stalkerów. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalker_cienia Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Ten sam problem pogram chwile i wywala grę nagle potem nie da się wczytać żadnego save i murze zacząć nową grę niby. Tyle że czasem się gra załaduje i działa jakimś cudem przez jakiś czas i powtórka FATAL ERROR [error]Expression : <no expression> [error]Function : CModelPool::Instance_Load [error]File : ..\xrRender\ModelPool.cpp [error]Line : 117 [error]Description : fatal error [error]Arguments : Can't find model file 'actors\stalker_nebo\stalker_nebo_43.ogf'. Mam nadzieje że nie będę musiał na nowo wszystkich plików pobierać bo mój net zbyt szybki nie jest i jakiś inny sposób na naprawe jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 @stalker_cienia na ten błąd jest taka rada. W dniu 30.12.2019 o 13:34, Junx napisał: zrób kopie pliku i zmień nazwę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi