gawron Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 PPSz-41 z magazynkiem łukowym. W komplecie jest również automat z magazynkiem bębenkowym. Gamedatę wystarczy wrzucić do głównego katalogu gry, a Wilk zamiast pistoletu Makarowa sprezentuje Naznaczonemu dwie pepeszki i spory zapas amunicji. Spoiler Link do paczki z polskimi opisami: https://cloud.mail.ru/public/5KVo/2bGEueFuK Źródło: https://vk.com/stalker_wmt 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Film ze spojlera jest niedostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 47 minut temu, kondotier napisał: Film ze spojlera jest niedostępny. Klikasz i oglądasz, u mnie to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 (edytowane) A u mnie nie działa - film niedostępny . Ale znalazłem inny link - to chyba ten sam film: Edytowane 20 Kwietnia 2019 przez A6AKAH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 @gawron @kondotier ma rację. U mnie też nie działa . Myslę , że to wina zmian w platformie Youtube -ostatnimi czasy różne cuda mi się działy podczas przeglądania kanałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Z YT mam taką odpowiedź. Jest 20:27. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Panowie, w związku z powyższym przepraszam za kłopot, to był mój błąd, dzięki za zwrócenie uwagi. Właściwy filmik jest już na swoim miejscu, ma na celu pokazanie jak automat pruje po karoserii bochenka i betonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Miałem takiego w ręku. Początek lat siedemdziesiątych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 W latach 80-ych też był, 35, pistoletowa, 7,62x25, jak się zasyfił to pod kran z ciepłą wodą a potem szmatą i gra i buczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi