postudio Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Mo?e kto? mi podpowiedzie? gdzie na Czarnobylu 2 s? dzienniki dla Ducha? Bo latam po pustej lokacji (no mo?e nie pustej, znalaz?em 7 mózgów kontrolera), a dzienników niet. P.S. Im dalej w solyance tym gorzej – Informator z baru mi wyparowa?, Maksa zabili, po wizycie u Gawra dekodera do drzwi w Sarkofagu ju? nie mam a Siak kradnie mi towar z zabezpieczonego plecaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Podpowiem ...zada?em to samo pytanie i pomog?a mi niezast?piona Raven . Odpowied? masz w jej po?cie tam gdzie s? za??czniki.Zbierasz mózgi wi?c biegasz ko?o dwóch z nich ..jeden jest gdzie indziej.... http://stalkerteam.pl/viewtopic.php?f=36&t=357 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postudio Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Wielkie dzi?ki // malakas mi?ego grania jak powiedzia?a Raven Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Te? mam k?opoty z tymi dokumentami, link od malakasa jest nieaktywny. znalaz?em jeden w plecaku pod ?cian? jednego z budynków ale reszta jako? mi si? nie trafi?a... Mo?e co? podpowiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Link z posta Raven gdzie? si? zgubi? ,to nic bo pami?tam gdzie s? te plecaki. Dokumenty dla ducha s? tam, gdzie le?y mózg kontrolera dla ?ukasza w rejonie tych 6 du?ych kulistych generatorów .( 2 plecaki)...jeden dalej pod zewn?trznym ogrodzeniem, drugi obok jednego z generatorów od strony elektrowni Trzeci plecak jest niedaleko miejsca gdzie trzeba zej?? na ziemi? z konstrukcji (podczas podró?y teleportami jest jedno miejsce, gdzie chodnik jest rozerwany)..w arkadach pod ?cian? budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Wielkie dzi?ki - malakas! masz kapitaln? pami?? albo zadajesz sobie du?o trudu i wchodzisz w savy ?eby udzieli? tak tre?ciwej odpowiedzi. Za to drugie z reszt? - jeszcze wi?ksza chwa?a Ci! :wodka: malakas // Wypijmy za zdrowie poszukiwaczy skarbów Zony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Za??czam jeszcze raz pliczek z lokacj? dokumentów Ducha. Mo?e tym razem nie wyparuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi