tybet64 Opublikowano 18 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Przez głupotę wkleiłem sobie całą rozpakowaną paczkę z pierwszego postu.Jak wywaliłem to chodzi dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Witam. Mam wielki problem (nie wiem czy techniczny czy fabularny) z którym jeszcze nigdy się nie spotkałem. Chciałem skończyć scenariusz z podstawki a tu kicha.Wchodzę do centrum sterowania , drzwi się zamykają i koniec akcji.Strzelam jak zwykle po tych"lampkach" i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Tybet64 - stajesz przed framuga otwartych drzwi, ! nie wchodzisz do środka! i strzelasz po tzw. lampkach. Potem jest rozmowa z duchem ze Świadomości Zero i wybierasz nie! nie idziesz na współpracę - czyli, że nie idziesz na układy z nimi. Lądujesz na 2 części Czaes i gra toczy się dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Ale wziąłeś dekoder z hotelu w Prypeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Bez dekodera by nie otworzył pierwszych drzwi, tych na czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 A spoko ja myślałem ze o te chodziło bo zawsze miałem je otwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 (edytowane) Spróbujemy. No kurde tego jeszcze nie miałem.Tylko z Gaussa się dało rozwalić "lampki". Zawsze starczały granaty. Edytowane 26 Maja 2021 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 @tybet64 - sugeruję nie uzywac granatów w pomieszczeniu z lampkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 W koło świadomości? Przecież to z kałacha ściągniesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 @tybet64 - jak napisał @Ignachinio - byle co starczy na te "lampki". Postać "Swiadomości" nie jest bynajmniej duchem - i gdy używasz granatów możesz ją "zdymisjonować" , a wtedy .......wypadałoby wgrać ostatni save:-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Co prawda lata tam potegraist czy jak mu tam, no wiecie ten ogniowy. Ale to z wejścia bez problemu ściągasz je. Albo zabierz sobie PKM świetnie czyści CEA-1 i sterownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Nigdy,na szczęście, nie udało mi się zabić ducha granatami(chociaż rzadko ich używałem w tym pomieszczeniu) ale teraz to wyjątkowo tylko Gauss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Bardziej miałbyś buga. Mogłoby się skończyć wylotem po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Nie wiem czy to pytanie tutaj czy gdzie indziej ale chciałem się spytać co trzeba by zrobić żeby do ASz12 zamontować celownik z namierzaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 A jest taka możliwość? W opisie broni powinieneś mieć czy istnieje taka opcja. Jeśli tak to musisz mieć celownik i broń i łączysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Próbowałem tylko nie wiem dokładnie co mam pozmieniać.Jak zmieniałem na inne celowniki to mnie wywalało. Oprócz nazwy to chyba jeszcze coś więcej musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Tybet64 - pogmeraj w tych plikach - ściągnij i zastosuj (yanek bez rejestracji do OP-2.1): https://disk.yandex.ru/d/uATZRfQvvc4uRw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Wystarczy wkleić czy coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Pewnie tak tylko pamiętaj o kopii zapasowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Wkleiłem ale nie widać żadnej różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 @tybet64 @Ignachinio @vidkunsen - w op 2,1 jest tylko kilka broni z dodanym autoaimem. Aby dodac cokolwiek innego poza istniejącym, trzeba "pogrzebać" w katalogu Bin (oczywiście oprócz zwyczajowych zmian w konfigach broni). Przyznam że próbowałem - kończyło sie wylotem permanentnym -))). Ergo - standartowymi metodami "grzebki" w konfigach raczej nic nie osiągniesz w tym temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Dzięki wielkie.Lepiej nie grzebać.Nie jestem specem od takich rzeczy więc pewnie skończyło by się na reinstalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zrób sobie kopie zapasową I śmiało. Do odważnych świat należy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Niestety jak wkleiłem te pliki to przy zastosowaniu zoomu gra staje w miejscu.Ale nie wywala do pulpitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 (edytowane) xray_tybet.logWitam ,kolejny problem. Jak chcę zdać zadanie dla Borowa(szef bandytów) na te 130 butelek to mi robi takie coś [10.03.22 13:36:44.060] [error]Expression : fatal error [10.03.22 13:36:44.060] [error]Function : CHudItem::animGet [10.03.22 13:36:44.060] [error]File : HudItem.cpp [10.03.22 13:36:44.060] [error]Line : 298 [10.03.22 13:36:44.060] [error]Description : <no expression> [10.03.22 13:36:44.060] [error]Arguments : ENGINE Crush! See log for detail. Edytowane 11 Marca 2022 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi