Anton Gorodecki Posted May 24, 2019 Report Share Posted May 24, 2019 W tym temacie zamieszczamy zrzuty ekranu z modyfikacji z serii New Level Changer 7 (pełna nazwa kryjąca się pod akronimem NLC 7). Pozwolę sobie rozpocząć Spoiler Odbicia na wodzie (w tym przypadku kałużach w czasie deszczu). W dzień w czasie deszczu wyglądają obłędnie 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skryty Posted May 24, 2019 Report Share Posted May 24, 2019 @Anton Gorodecki Łał, robi wrażenie. Cosik czuję, że będzie w co pograć, ale znów przypuszczam, że ten mod ma dość wysokie wymagania graficzne. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted May 24, 2019 Author Report Share Posted May 24, 2019 @seb-stryl na sprzęcie, który masz w profilu pograsz w niego, choć pewnie nie na maksymalnych ustawieniach. I oczywiście minimum 8 GB RAM-u. DODANO: Oczoje*ne ustawienia grafiki można spokojnie wyłączyć więc na pewno znajdziesz "consensus". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skryty Posted May 24, 2019 Report Share Posted May 24, 2019 (edited) @Anton Gorodecki Spasiba, brat. Będę kombinował z ustawieniami, by móc się zadowolić modziwem. Liczy się komfort, ale i też klimat. Dam znać w przyszłości jak z modem i rzecz jasna, zapodam swoje pierwsze wrażenia. Edited May 24, 2019 by seb-stryl 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 7 godzin temu, Anton Gorodecki napisał: @seb-stryl I oczywiście minimum 8 GB RAM-u. No weź nie dobijaj, że ten mod wymaga do grania minimum 8GB ramu To nawet LA taka nie była. Jeszcze w ogóle chyba taki mod nie powstał. Chyba, że ta 8 to minimum, żeby takie widoczki oglądać. To ok. Bo u mnie na pokładzie 4 GB i planuję sobie pograć, nawet na rus stronach chciałem znaleźć wymagania ale jakoś mi się nie udało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 Dorzucę kilka do galerii. NLC to nie tylko "pocztówki z wakacji", znaczny wpływ na niepowtarzalny charakter tego moda mają zwykłe przedmioty, czasem warto przyjrzeć się im z bliska, bo nie wszystkie to anturaż. Spoiler 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted May 26, 2019 Author Report Share Posted May 26, 2019 Niektóre celowniki posiadają opcję regulacji koloru i wyglądu siatki celowniczej (szewronu). Mała rzecz, a cieszy 1 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skryty Posted May 26, 2019 Report Share Posted May 26, 2019 @Anton Gorodecki Robocop w Zonie. Tego jeszcze nie było. Aczkolwiek ciekawy smaczek. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatolij Posted May 26, 2019 Report Share Posted May 26, 2019 To ja też coś dorzucę. Spoiler 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted May 26, 2019 Author Report Share Posted May 26, 2019 @anatol ten pierwszy zrzut ekranu twoja postać chyba przypłaciła życiem (chodzi mi tutaj o napromieniowanie) Druga grafika świetna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted May 26, 2019 Report Share Posted May 26, 2019 Coś mniej efektownego, ale wymownego - nie ma jak dobra broń... 1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted June 1, 2019 Author Report Share Posted June 1, 2019 Małymi kroczkami prę ku Limańskowi i "Podziemiom Kopaczy" (ostatnio odnalazłem tam drogę). Od czasu do czasu uda mi się coś-niecoś ustrzelić Spoiler 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted June 2, 2019 Report Share Posted June 2, 2019 Zaczynam wędrówkę, więc dla mnie to Początek drogi. 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts