Ignachinio Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Panowie jakiś pomysł jak to zrobić. Stary sposób z strzeleniem do niej i dobiciem nie działa.. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 @Ignachinio u mnie ten sposób działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Chodzi o te pijawkę od Kuzniecowa? Przecież to proste. Najlepiej zakraść się nocą, bardzo powoli, kucając. Trwa to wieczność, ale jak zorientujesz się jakie trasy pokonuje mutant, to zaskoczenie jej nie powinno być problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Najczęściej czeka za budynkiem, że GG podejdzie od strony mostu. Wystarczy podkraść się z drugiej strony budynku i jedno uderzenie nożem wprost w głowę i po sprawie. W sumie nie jest to trudne zadanie. Jeśli zostaniesz przez pijawkę zauważony to radzę wczytać sejfa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 W sumie w OP 2.1 pierwszy raz zrobiłem to zadanie Ja się schowałem przy północnym wejściu do budynku (tam gdzie jest ten wrak busika) byłem zaraz przy wejściu, jak tylko zrobiła krok za próg to jedno ciecie i po niej. No i jak wspomniane wyżej jak zauważy nas to load, przekradanie na kucku żeby nas nie dostrzegła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi