Ignachinio Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 Panowie jakiś pomysł jak to zrobić. Stary sposób z strzeleniem do niej i dobiciem nie działa.. Ktoś coś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wariat Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 @Ignachinio u mnie ten sposób działał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czujny Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 Chodzi o te pijawkę od Kuzniecowa? Przecież to proste. Najlepiej zakraść się nocą, bardzo powoli, kucając. Trwa to wieczność, ale jak zorientujesz się jakie trasy pokonuje mutant, to zaskoczenie jej nie powinno być problemem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksantyp Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Najczęściej czeka za budynkiem, że GG podejdzie od strony mostu. Wystarczy podkraść się z drugiej strony budynku i jedno uderzenie nożem wprost w głowę i po sprawie. W sumie nie jest to trudne zadanie. Jeśli zostaniesz przez pijawkę zauważony to radzę wczytać sejfa ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 W sumie w OP 2.1 pierwszy raz zrobiłem to zadanie Ja się schowałem przy północnym wejściu do budynku (tam gdzie jest ten wrak busika) byłem zaraz przy wejściu, jak tylko zrobiła krok za próg to jedno ciecie i po niej. No i jak wspomniane wyżej jak zauważy nas to load, przekradanie na kucku żeby nas nie dostrzegła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts