The Iceman Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Walcząc, narobię sobie wielu wrogów tj. ten pan. Kolega stanął w mojej obronie i ma teraz jednego wroga więcej. Poza tym nie warto jest atakować. Pozwolisz takiemu graczowi się rozbudować i przyjmiesz go do Sojuszu, a wtedy będziesz mieć u boku wartościowego gracza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 A skąd wiesz, że takim akurat będzie? Ja grałem i gram w różne takie gry, wybieram ludzi, którzy nie są mocni, więc ich rozwalam, ale patrzę, ile mają pkt., żeby nie wdepnąć. I tylko raz zostałem zniszczony, i to nie z mojej winy, po prostu koło mnie było kilkunastu silniejszych ode mnie. Broniłem się, ze wsparciem jakieś dwa tygodnie, ale... wiecie co. A co Ci zrobi ktoś, mający dwa razy punktów mniej niż Ty...? Poza tym, nie będziesz dobry w danej grze, nie atakując, czyli nie kradnąc surowców. To bardzo pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Ja wole grac tak jak Elvis. Nagle okaze sie ze ktos ma kolesia z poczatku top listy. Moj rekord to 3 miejsce na 1 serwerze techwarriora i 1 jesli chodzi o team. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 OGame właśnie ulepszyło wygląd portalu. Na razie pojawiły się problemy z logowaniem i niedoróbki przy logowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi