Maur Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) Cześć, mam problem a mianowicie nie pojawia mi się informacja (Shift+f) że mogę przenosić przedmioty, trupy itp. jest tylko przeszukaj, gdzieś znalazłem, że nie we wszystkich pancerzach jest taka możliwość, niestety bez pancerza nadal nie mogę nic podnosić :( Edytowane 31 Maja 2019 przez Maur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 @Maur ale ciała i przedmioty to się podnosiło shift+f. Może to tylko to? Ps. Raczej zakładaj tematy w dziale z problemami technicznymi, fabularnymi. Ten temat będzie taki bardziej poradnikowy. PRZENIOSŁEM OBA POSTY DO NOWEGO TEMATU @Anton Gorodecki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maur Opublikowano 31 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Masz rację czeski błąd powinno być shift+f co nie zmienia faktu że nadal nie mogę nic podnieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale czy czasem nie jest tak, że nie możemy podnieść i przenieść trupów oskryptowanych jako te, które mają w późniejszym czasie powstać jako zombie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Wystarczy kucnąć i samym f można przeciągać ciała a przez shift + f da się przenosić beczki, skrzynki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maur Opublikowano 31 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Dziękuję bardzo wszystkim za porady, zacząłem od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi