daniu Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Witajcie. Mam problem z grą w Mrocznym Wąwozie... Po wyjściu z kopalni mam maks 4 fps.. Próbuje zrobić zadanie "Ukradnij dokumenty Bandytom". Proszę o zapis po wyjściu z Wąwozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Sejwem nie poratuję, bo nie gram w LA, ale poradzę: cienie trawy i inne przesadnie ciągnące zasoby bajery wyłączone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeRu Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Dziwne czemu Ci tak FPS spada. Zawsze w tym samym momencie? Jaki sprzęt masz i jakie ustawienia LA? U mnie nigdy takiego dropa nie było, może jakiś przedmiot lub zwłoki gdzieś na mapie utknęły w teksturze i wariują, co może powodować takie spadki. Save już niestety nie mam z tego okresu bo nadpisałem je nowszymi, dlatego nie poratuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 @Sierioża Detale dałem na minimalne... @FeRu Athlon x4 2.6 GHZ i GTX 960 OC. Ustawienia minimalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Spróbuj wczytać zapis z wejścia na lokację i jeszcze raz rozegrać fragment z kopalnią. Pamiętam, że u mnie to pomogło, bo też miałem taki problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udało się, niestety musiałem się cofnąć trochę wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi