Ignachinio Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Hej siema mam pytanko a w zasadzie parę pytań 1. Gdzie jest wykrywacz metalu w bazie wolności zadanie dla bandytów. 2. Gdzie leży lornetka Optimus dla Czapy oblazłem wszystkie wieże przegadałem z każdym temat nikt nie ma nikt nie widział. 3. Sejf dowódcy w bazie wolności nie idzie go otworzyć, to z zadania dla Kuzniecowa na otwarcie sejfu dowódcy ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 (edytowane) @Ignachinio Sejf - tam gdzie stoi Łukasz stoi także pianino - poszukaj miedzy klawiszami a znajdziesz fleszkę z podpowiedzią w kwestii sejfu Lorneta - szukaj na workach z piaskiem ustawionych na wieżach ( ja tak miałem) - wieza losowa. Bywa że "zrespi" się po któryms z kolei wejściu na MW. Wykrywacz - pogadaj z Zyłą - a potem w którejś z skrzyń na Bazie ( losowo) poszukaj. Edytowane 5 Czerwca 2019 przez boberm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Sejf Ciąg liczb 4,3,3,6,4,5 i trzy puste pola ktoś podpowie jak to zgadnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 13 minut temu, Ignachinio napisał: Sejf Ciąg liczb 4,3,3,6,4,5 i trzy puste pola ktoś podpowie jak to zgadnąć? 433 465 466...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Może ktoś wytłumaczy logikę tych cyfr? 466? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 2 godziny temu, ksantyp napisał: Może ktoś wytłumaczy logikę tych cyfr? 466? Ponoć jakas rosyjska dziecięca układanka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Pięknie Nie ma to jak rosyjska układanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi