pacios115 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 (edytowane) Cześć, wiecie czy jest może jakaś paczka modyfikacji, w której jest tylko arsenal overhaul i outfit addon? Bo mam problemy z pobraniem tego osobno. Z góry dziękuję. Edytowane 10 Czerwca 2019 przez pacios115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Ale jaki masz problem? Pobierasz jedno: i analogicznie drugie: Instalację masz ładnie opisaną w podlinkowanych tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 No chyba, że masz CoCa w wersji 1.5r6 to pobierasz mody w wersjach na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacios115 Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 @Sierioża no wiele razy próbowałem i bez efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Co to znaczy "bez efektu"? Jaki masz konkretnie problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacios115 Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 @Sierioża jest coś nie tak z plikami patchów ze spolszczenia outfit addon, komputer traktuje plik z oryginału jako ten sam co ze spolszczenia i nie wiem co zrobić w tej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Nie wiem czy dobrze rozumiem... 2 minuty temu, pacios115 napisał: komputer traktuje plik z oryginału jako ten sam co ze spolszczenia Znaczy się podczas próby przekopiowania plików spolszczenia pyta o pozwolenie na zamianę? Udzielasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi