Majlo0_ Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Witam. Problem mam taki że save mam po tym jak kabel mnie zauważył i nie da rady przejść tej misji :P. Jest ona wymagana by przejść resztę gry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) Raczej tak -chyba - zawsze to zadanie robiłem aby dostać następne zadania od łukasza który jest ważną postacią dla dalszej historii. No i......rozwiązując problem "kabla" Pawlika popychasz quest o zaginionej ekspedycji. Ot takie małe splątanie/przenikanie nawzajem questów , jak to w Soli. Edytowane 15 Czerwca 2019 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi