tymcio29 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Otóż mam taki problem, że jak jestem w czerwonym lesie i mam zadanie iść do leśnika to nie mogę bo teren kolo niego jest otoczony anomaliami. Słyszałem o jakiejś anomalii przestrzennej, ale nie wiem gdzie ona jest. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Na PDA masz oznaczenie czerwonym kolorem gdzie podążać.Musisz mieć oczy szeroko otwarte bo biegają mutanty .Jeśli jest noc to pomaga noktowizja. Na początek idę do małego obozu stalkerów .Później przez tunel na wielką polanę .,Dalej do wraku czołgu i wskocz do połyskującej kuli , to ta poszukiwana anomalia. A na anomalie nie ma rady bierz detektor , śruby i w drogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymcio29 Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Gdzie jest mały obóz Stalkerów, tam gdzie jest ich trzech koło kilku zwalonych drzew. I druga sprawa, gdzie można zakupić noktowizor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Noktowizory są dołączane do dobrych kombinezonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Można też ulepszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Obóz stalkerów jest w lesie, na prawo od wejścia. Właśnie tam możesz dostać zadanie poboczne . Noktowizora nie można kupić.Ulepszasz kamizelkę/kombinezon u mechanika o noktowizję. Uwaga : jeśli dokonasz ulepszenia poprawiającego ochronę termiczno elektryczną to nie zakupisz noktowizji.Niektóre kombinezony mają wbudowaną noktowizję I generacji , np SEVA,Bułat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymcio29 Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Przeszedłem przez ten tunel, pokonałem kilka, ba kilkanaście mutantów i teraz jestem w takim dziwnym miejscu. Jest tam takie koło do którego nie można wejść bo są tam anomalie i ono jest otoczone konarami drzew. To jest ta anomalia przestrzenna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Nie, tam lepiej nie wchodź, bo po paru sekundach nie będziesz żył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Przeczytaj uważnie , jesteś w dobrym miejscu. Omiń tę anomalię i idź dalej na wprost od wyjścia z tunelu. Miń teren z wyładowaniami elektrycznymi i kieruj się w stronę małej dolinki. Tam kieruj się do czołgu, na którego przedzie połyskuje przeźroczysta kula.Wejdź na czołg i lekko podskocz w kierunku kuli.To jest ta anomalia , która przeniesie Ciebie do leśnika . Wracając do opisywanej przez Ciebie anomalii, to polecam ją spenetrować (2 fajne artefakty). Jeśli nie możesz teraz bo masz za słabe zabezpieczenia to wróć później. I jeszcze jedno , jeśli doprowadziłeś stalkerów do obozu na tej dużej polanie , to otrzymasz zadanie -przynieś czołgowy karabin maszynowy-właśnie z tego czołgu(wart jest 70.000 rubli). Możesz go zatrzymać lub oddać .Zrób sobie zapis i zobacz co Ci wygodniej. Jak masz pytania pisz. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Anomalia przestrzenna jest zaznaczona w PDA... A tam gdzie sa 2 artefakty ciezko wytrzymac nawet w ulepszonej sevie :-/ . Km-a nie warto brac bo nie da sie z nim biegac chyba ze ma sie duzo miejsca i nosi sie go razem z egzo ale nie jest to celna bron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Ale rkm można sprzedać w bazie Powinności za 69.999 rubli , polecam. Za taką kasę można poszaleć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymcio29 Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Już przeszedłem tę część gry. Dzięki wszystkim którzy mi pomogli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Więc nie off-topujmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi