wariat Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Witam. Mam 2 problemy odnośnie Sacharowa. 1. Po odnalezieniu zabójców Kła i próbie dalszego podciągnięcia progresu z zadaniem "Zaginiona ekspedycja" wybieram dialog u Sacharowa dotyczący tego zadania, Sacharow mówi że ok, poświęci mi 5 minut, a ja nie mam żadnej dalszej opcji dialogowej co do tego zadania. 2. Odblokowałem już Warlab, więc poleciałem do Sacharowa po zadanie na traktaty naukowe z labów, dał mi to zadanie, ale mimo oglądania mnóstwa poradników te traktaty nie pojawiają się w ŻADNYM labie. Czyżby to miało jakiś związek z zadaniem zaginionej ekspedycji? @boberm, miły człowieku, jesteś doświadczonym graczem, może wiesz coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Dialog pojawi się jak odnajdziesz już Ducha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Dzięki @Pure, może i tak, ale tą część minąłem już dawno temu. Więc musiałbym się wracać w zapisach o jakieś 2 tygodnie. Ale i tak to nieuniknione, choćby ze względu na traktaty. Cóż, może w końcu spróbować polskiej lokalizacji? Ale nie da rady, mam "dopalacze" jeszcze z 6.2, i na innych wersjach nie działają, a gra po rus.... no, odkurzy mój rosyjski Ale wciąż nie wiem jak ten problem rozwiązać. Nawet juz jeżeli nie mi, to przynajmniej innym graczom wyjaśnić jak poradzić z tym problemem jakby kogoś to dotknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Z traktatami nie wiem o co chodzi, ja wziąłem zadanie i normalnie zbierałem, a dialog z ekspedycją miałem taki sam problem jak ty i też się zastanawiałem o co chodzi. Dopiero po rozmowie z duchem się ruszyło zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Doskonale. Dziękuję za odpowiedż, jesteś Wielki. Popróbuję.Dzięki @Pure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 (edytowane) 2 godziny temu, wariat napisał: 2. Odblokowałem już Warlab, więc poleciałem do Sacharowa po zadanie na traktaty naukowe z labów, dał mi to zadanie, ale mimo oglądania mnóstwa poradników te traktaty nie pojawiają się w ŻADNYM labie. Czyżby to miało jakiś związek z zadaniem zaginionej ekspedycji? Notatniki pojawiają sie w plecakach : Warlab ,X10 ,X16, X18 Nitka questu z notatkami ma sie raczej nijak do questu zaginionej ekspedycji. Edytowane 16 Czerwca 2019 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Dziękuje @boberm, wiem to już z poradników, ale u mnie po wzięciu tego zadania się nie pojawiają. W żadnym laboratorium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi