tymcio29 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Mam pytanie. Czy w Czerwonym lesie do tej bazy powinności da się wejść, bo brama jest zamknięta, a jak podchodzi do mnie jakiś gościu to nie mogę wydać komendy do rozmowy bo jest tylko na dole napis "Drzwi zamknięte". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Nie da się wejść .To jest posterunek Powinności.Musisz wykonać dalej główne zadanie "znajdź Leśnika".Jeśli nie dasz rady, pytaj, to dalej Ci podpowiem , na razie szkoda fabuły. Może 1 podpowiedź : zanim wykonasz zadanie poboczne dla grupy stalkerów w Czerwonym Lesie , idź sam i wybij wszystkie stwory , ponieważ chłopaki giną jak muchy i stracisz zadanie. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymcio29 Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 No ale przecież w tym posterunku Powinności jest zaznaczona "Ważna postać" to chyba da się tam wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Oczywiście , że tam się dostaniesz . Drzwi się w końcu otworzą , ale po wykonaniu części głównego zadania . Dostaniesz się tam ' od tyłu'.Poczytaj odpowiedź na Twoje drugie pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymcio29 Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Dzięki Fiedia Cezar, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi