Fiedia Cezar Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Nie mam konsoli , zauroczyłem się GTA, jeszcze jak była to wersja z widoku "z góry", teraz czekam na PC. Czytałem zapowiedzi w CDA , ale może ktoś z Was, ma więcej do przekazania, po grze na konsoli. Może już będą jakieś mody( Elvis , nie tragizuj , nie wszystkie gry są nudne). Czekam z premierą na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ja czekam na Mafię 2. Będzie o wiele lepsza. Spodobała mi się. San Andreas było najlepsze z serii GTA, więc część czwarta raczej go nie pobije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymcio29 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ja też czekam na Mafie 2, a GTA 4 może też być fajne szkoda tylko że takie wymagania ma duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ale niestety, premiera GTA IV została przesunięta na 1.XII.08r. Cóż, nie ma rady, trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Mafia też mi się podobała , ale czy lepsza od GTA to rzecz gustu. Na dwójkę też czekam . Ciekawi mnie czy graliście padem na PC w GTA.Ja używałem klawiaturę i myszkę . Tortury przeszedłem latając samolotem.Elvis na pewno znasz jakieś fajne mody do GTA SA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Elvis, a czy grałeś w GTA IV, że wiesz, że SA jest najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Grałem w betę GTAIV z internetu. Oczywiście w celach testowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 I jak? Poza tym, beta, to nie to samo co już gra na półce sklepowej. Tak samo zmieniała się PES 2009. Na becie wielki zachwyt, itd. ale potem... gorzej... Beta to gra prawie już ukończona, która potrzebuje poprawek wynikłych podczas testów. Beta testów... - Elvis Scatter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ponieważ mam wszystkie GTA , oczywiście kupię GTA IV . Trochę mnie zmartwiłeś Elvis , jeśli IV słabsza od SA . Czytałem recenzje o IV w CDA i tam się zachwycali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 To jest Evlisa zdanie. Każdy może mieć inne, nie przejmuj się tym. Jeśli zależy Ci na jakiejś grze, to nie daj się zbić z tropu, tylko poczekaj aż wyjdzie, kup... i sam przetestuj. Czasami, nie warto słuchać rad innych. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalesor Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Na GTAIV czekam, ale nie z niecierpliwością (czyt. kupię jak już wyjdzie, zapowiedziana przez Cenegę, polska wersja). Co do "najlepsiejszości" San Andreas: mam mieszane odczucia. Fakt, że miała gros możliwości, od latania samolotami, przez grę w bilard czy na automatach, kończąc na przebierankach. Mimo to bardziej lubię Vice City - jakoś nie odpowiada mi "joł, joł ziomalski" klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Idę jutro kupić GTA , Stalker pójdzie na razie w odstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glasser Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Idę jutro kupić GTA , Stalker pójdzie na razie w odstawkę. Nie zapomnij zainwestować w sprzęt no chyba, że już masz porządny :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Nie mogę na swojego blaszaka narzekać, powinien pociągnąć :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Poniżej cała prawda o GTA IV na PC. Zawartość tylko dla osób pełnoletnich. A tutaj co sądzi serwis Gry-Online.pl na temat tej gry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glasser Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Pierwszy film oglądałem wczoraj, dosłownie wymiata :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Pierwszy film...hm....zestawienie wstrząsające.Ciekawe czy twórcy znają niemiecki, albo czy oglądali film.Drugi , cóż piękna reklama.Dla fanów serii, to i tak bez znaczenia,wszyscy kupią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonstal Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja już ściągnołem gta IV i nieźle mi śmiga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Z internetu, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Smieszny ten pierwszy film. A co do drugiego to zachecil mnie do zakupu tej gierki. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Z internetu, tak? A skąd by indziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja już ściągnołem gta IV i nieźle mi śmiga:)Pytanie, czy to jest piracka wersja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Przeszedłem juz z 6 razy na Xboxa 360 oczywiście :) miałem zaraz po premierze na konsolki, oczywiscie razem z konsolką kupiłem 1300 zł bo to nowosc była ;/ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Grałem wcześniej w GTA : SA i w życiu nie zagram więcej w tą serię. Po pierwsze nie dzierżę gier z widokiem zza pleców, po drugie bohaterowie tak mnie wk...iali, że chętnie wcieliłbym się w jakiegoś policjanta ze SWAT-u i wystrzelał ich wszystkich. Grę polecam miłośnikom teledysków raperskich, w których fury mają 50-cio calowe koła i kolesie przechwalają się ilością sygnetów (po milion dolców każdy) na łapach. Źenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Grę polecam miłośnikom teledysków raperskich, w których fury mają 50-cio calowe koła i kolesie przechwalają się ilością sygnetów (po milion dolców każdy) na łapach. Źenada Nie jest tak źle Mr Killer. Też nie przepadam za ziomalstwem i jol joł mnie nie kręci - chociaż sygnecik za bańkę to bym chciał :mrgreen: , ale seria nie jest żenująca. Oczywiście pecetowcy mają gorzej i nieraz do szału doprowadzało mnie sterowanie, tylko pokaż mi serię, która wprowadziła tyle świeżości za każdą odsłoną. No i pamiętaj są gusta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi