Killer84 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 No właśnie zapomniałem o tym strasznym sterowaniu... Ale oczywiście masz rację Mr Fiedia, są gusta i guściki. Siostra poinformowała mnie wczoraj, że kupuje GTA IV, to może się kiedyś przekonam, choć wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Siostra poinformowała mnie wczoraj, że kupuje GTA IV Szacunek i pozdrowienia dla siostry, tylko współczuję instalowania i rejestracji, za to bym ich za ...... wyszarpał :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Wczoraj, 20 marca 2009 roku, była polska premiera Grand Theft Auto: Chinatown Wars dla platformy jaką jest Nintendo DS. Fabuła opowiada o wojnach gangów w Chinatown. Oto gameplay: Więcej info - Gry-OnLine.pl P.S. Zmieniłem nazwę tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Łezka się w oku zakręciła, większość pewnie nie pamięta pierwszego GTA na PC, to był widok z góry i bardzo krwawa gra - opony zostawiały krwawe ślady po rozjechanych przechodniach. Tutaj oczywiście inna grafika i lepsze modele, ale pomysł ten sam. Pomyślcie, że teraz takie maleństwo ma większą moc niż kiedyś wielkie blaszane pudło. P.S. Zmiana nazwy OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Mnie osobiście podoba się taka kamera, przypomina mi trochę GTA 2, ale tam faktycznie była ona słaba. Przeszkadzają tylko instalacje na ulicach, czyli słupy elektryczne, druty itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Spolszczenie do GTA IV: http://www.benchmark.pl/aktualnosci/Pliki_Spolszczenie_do_GTA_IV-27163.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLOOD_STALKER Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Mnie tam się wydaje że GTA IV jest lepsze jeśli chodzi o fizykę gry,ale jeśli chodzi o rzeczy,możliwości bronie itd. to wygrywa SA,lecz fizyka chyba się bardziej liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi