Windmaker Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Przejrzałem sobie to forum oraz drugie duże forum o stalkerze w poszukiwaniu modów pod SoH. Kiedy zajrzałem do downloadu na owym drugim forum.... ręce mi opadły... Ilośc modów duża, a ilość nieaktualnych modów jeszcze większa... Mam najnowszą wersję Stalkera Shadow of Charnobyl. Szukam modów, które tylko w znaczącym stopniu zmieniają podstawową grę - ale zachowują fabułę, czyli odpada Probori i Oblivion - akurat te mody mnie nie interesują. Czy ktoś mógłby mi podać ciekawe mody - najlepiej downloady - które dodają np. nowe itemy do gry, możliwość jeżdżenia pojazdami itd. - działające i przetestowane. Dodatkowo potrzebowałbym moda zwiększającego udźwig - np. do 500 kg bo chce sobie na luzie pograć. Byłbym wdzięczny za pomoc ;-) Aha i co powiecie o modzie AMK? EDIT - zależy mi też na dużej ilości nowych broni ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 ...zależy mi też na dużej ilości nowych broni... Polecam AMK Mod. Tutaj jest dodatek do tego moda, który dodaje nowe rodzaje broni: CLICK!. Godny polecenia jest też Basix GFX-MV. Ostatnio wyszedł mod Stalker - rebalanced. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Elvis małe pytanie: u nas na forum jest pewien mod - http://stalker-world.webd.pl/viewtopic.php?t=51 a na drugim forum Czy to jest to samo? EDIT - czy ten dodatek do AMK z bronią działa bez AMK? Bo chciałbym połączyć te mody we własną komplikację i na tym grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Nie, to są inne mody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Dobrze wiedzieć - podobno ten który podałem drugi dodaje w jakiejś odmianie 200 broni (sic!) w co wątpię, ale ciekawie się prezentuje. EDIT - gdzie znajdę aktualny download AMK 1.4? Szukam na StalkerFiles ale nie ma tam chyba tego pod taką nazwą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 A ja mam prośbę o podanie z jaką wersją gry współpracują te mody. No i też chciałbym pograć wreszcie na luzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Arsenal Mod (wszystkie wersje): 1.005, 1.004 ZENOBIAN MOD: bodajże 1.005, 1.004 AMK MOD 1.3.1 RUS: http://rapidshare.com/files/86082650/AMK_MOD_1.3.1.rar AMK MOD 1.4: http://www.rapidshare.ru/573560 MIRROR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Dobra, to ja sobie AMK zainstaluje bo ten Stalker - rebalanced jakiś trefny jest - po instalacji nawet gry włączyć nie mogę, a sama instalacja wymaga jakiś dodatków do instalacji e tam, za dużo tego - chyba, że ktoś mi krok po kroku wytłumaczy jak to instalować - ale tak jak laikowi, bo ja SoH-a nigdy nie grałem z modami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Spróbuj dodać jakoś/zainstalować tego hotfixa: http://stalker.filefront.com/file/STALKER_Rebalanced_105_Hotfix;95475 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Mam wersję 05, czy instalując Oblivion mogę instalować Priboja , czy też raz jeden , reinstalacja i drugi mod? Drugie pytanie , gdzie znaleźć AMK do mojej wersji. Może mam reinsatalować i wgrywać 04 Czy AMK podnosi udźwig do 500kg i daje nowe bronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Mam wersję 05, czy instalując Oblivion mogę instalować Priboja , czy też raz jeden , reinstalacja i drugi mod? Chodzi Ci o to, czy możesz te 2 mody razem zainstalować? Jeśli tak, to nie. Są to za duże mody. Drugie pytanie , gdzie znaleźć AMK do mojej wersji. Może mam reinsatalować i wgrywać 04 próbuj wgrać AMK na wersję 1.04, ale jest po rusku. Czy AMK podnosi udźwig do 500kg i daje nowe bronie? Nie pamiętam, sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Poza tym Oblivion Lost i Priboi Story to zupełnie inna historia. Przypuśćmy np. że chcesz połączyć Dziki Zachód z Europą... Nawet ja bym tego nie połączył (za dużo linijek się nawzajem wyklucza). AMK Mod nie podnosi udźwigu do 500 kg, ponieważ za zadanie ma urealnić grę. Nowe bronie ponoć są... Jest nawet dodatek AMK Arsenal Mod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Czyli tak czy inaczej muszę ściągnąć 04. Po rosyjsku to dla mnie nie problem :-D , pamiętam jeszcze 4 pancernych.Ale skąd wziąć AMK ? Filefront? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Link masz kilka postów wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Kurczę, ludzie, trzeba się nauczyć szukać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Ha , ha mam Was . Pytałem się o v 05. To, że na wersję 04 jest podane wyżej to przeczytałem . Jeszcze demencja starcza mnie omija , piję dużo maślanki . :-D . Właśnie ściągam AMK . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Do wersji 1.0005 jeszcze tego moda nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Mam kłopot , z rapid' AMK mod 1.4', przerywa mi ściąganie . Spada prędkość do 6 kb/s. Posiadam TPSA niestety . AMK Arsenal ściągnąłem z innego serwera normalnie.Jak na TPSA, w 11 minut. wsie sloty zaniaty ... nie przeczytałem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Tam często przerywa na cienkich serwerach (ruskie yamashity). Na jutro wrzucę nowy link, bo teraz to w ogóle ściągnąć się nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Dziś ściągnęło się szybko przez Mirror. Rozumiem, że najpierw instaluję AMK a potem Asenal. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W.Petrenko Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Witam was towarzysze , przyznam jestem kotem na tym forum, ale chciałbym prosić o pomoc o podesłaniu linka na jakiś ciekawy i dobry mod do COH . Poniewaz gdy znajde jakis mod na tej stronie to po rosyjsku ... a nie znam tego języka .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Witam. Mody po Polsku masz w... Tym... http://stalkerteam.pl/forum/303-mody-pl-do-soc/Oraz... http://stalkerteam.pl/forum/344-mody-do-soc/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 @ W.PetrenkoWyjaśnij mi skrót COH?...sprecyzuj do jakiej wersji szukasz moda. Wiem, wiem...temat jest źle nazwany. Dla jasności...S.T.A.L.K.E.RSoC - Shadow of Chernobyl (czasami używa się skrótu Shoc)CS/C-Sky - Clear SkyCoP - Call of Pripyat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi