Gość Mnich Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Graliście w tą cudowną strzelanke? :-) Pozwole sobie zareklamować moje forum :-) http://unreal-tournament.cba.pl Zapraszam wszystkich graczy UT do wspólnej dyskusji na moim forum ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilov Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Ja mam pełną wersje gry, do tego po polsku, super grafika i nowe bronie. Dodali jeszcze kilka pojazdów i podręczną deskolotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Grałem kiedyś w demo Unreal Tournament 3. Dość dobra grafika, ciekawe efekty, ale niestety, nie w moich klimatach. Mi pasują bardziej realne gry, a Unreal Tournament nigdy nie będzie kwalifikował się do tej grupy. Ale zawsze znajdą się miłośnicy Science Fiction i na pewno polubią tę serię, choć już większość jak widać to zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Jedną z pierwszych gier w jakie grałem był pierwszy (chyba) Unreal Tournament, wiem że spędzałem na nim długie chwile i zawsze lubiłem broń, która wysyłała naprowadzaną rakietę, która robiła duuuże bum. A mapa ulubiona? Desant na plażę, gdzie waliły duże działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi