lolekbolek Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 A wiec tak -Spanie(bez tego fałszywego przeźroczystego slota na kamienie ) -Nieruchomy celownik -Możliwość ściągania pancerzy i znajdywanie artefaktów -Zmniejszona moc i ilość granatów -Dużo wojen i żeby działały -Zombie które głośno jęczą i zawodzą a w dodatku zapierzają jak szalone i walczą tylko wrecz -Bossy, czyli większe i mocniejsze tekstury -Realistyczne zacinanie się broni -Shadery -Miecze i inne wręcz -Lepsi handlarze -No i takie nie realne -brak X-ray Engine error -brak bugów -aby mapy się nie wczytywały ps. Elvis, jak coś to wpadnę do Ciebie z Lapkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Opisz wszystko dokładnie. P.S. Wiesz gdzie mieszkam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolekbolek Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Jeszcze nie wiem xD Ale Tak: -Spanie które działa -Celownik który po przybliżeniu niemajga się jak pijak w traumie -Pancerze i artefakty jak STOCK mod -Słabsze granaty, i zmniejszona ilość znajdywvdvbfanych dymnych -Faction War chyba się nazywa -Zombie jak w PRIBOY -Zacinanie się broni jak w FarCRy2 -Shadery 1.0 -Ładne handlowanie -aby się nie sypała - -No itakie marzenie, skleic mapki w jedno xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 -Spanie(bez tego fałszywego przeźroczystego slota na kamienie ) / Kamienie w stalkerze? No proszę, proszę. - Nieruchomy celownik / Czyli niedynamiczny? Da się zrobić. - Możliwość ściągania pancerzy i znajdywanie artefaktów / Da się zrobić. - Zmniejszona moc i ilość granatów / Da się zrobić. - Dużo wojen i żeby działały / Wojny po patchach działają normalnie. Mam za mało czasu, by to rozgryźć. - Zombie które głośno jęczą i zawodzą a w dodatku zapierzają jak szalone i walczą tylko wrecz / Zawodzą? Zapierzają? - Bossy, czyli większe i mocniejsze tekstury / Nic tu po większych teksturach, ponieważ kij Ci dadzą. Mocniejsze oczywiście - polecam mod S.H.A.R.P.E.R. - Realistyczne zacinanie się broni / Da się zrobić. Nie miałem jeszcze wszystkich broni w ręku (normalnie w życiu), więc nie wiem, jak jest realistycznie. - Shadery / W *** czasu i jeszcze więcej. Prośby proszę zgłaszać na forum The Floating Point. - Miecze i inne wręcz / Jak widzisz jest tego mało, chyba nawet w ogóle. Grafikiem i "modelerem" nie jestem. Proszę się skontaktować z naszym wschodnim kolegą Gosuke. - Lepsi handlarze / Co przez to rozumiesz? -brak X-ray Engine error, brak bugów, aby mapy się nie wczytywały / Niemożliwe. Poza tym forum GSC służy do zgłaszania błędów. Od tego są odpowiednie osoby, a niekoniecznie modderzy. -Celownik który po przybliżeniu niemajga się jak pijak w traumie / Da się zrobić. Pancerze i artefakty jak STOCK mod / A dokładniej? - Faction War chyba się nazywa / Da się zrobić. - Zombie jak w PRIBOY / Tutaj też nie rozumiem... - Zacinanie się broni jak w FarCRy2 / Wyjaśniłem wcześniej. Niestety nie mam Far Cry 2. - No itakie marzenie, skleic mapki w jedno / Trzeba byłoby robić 90% gry od nowa (nie mam na myśli materiałów tj. modele, tekstury itd). Gierka i tak by nie odpaliła. Niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolekbolek Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 To znaczy zombie mają być szybkie z łapkami do przodu z dźwięcznym i eleganckim jęczeniem Zacinanie się broni w FC2 wygląda tak że ogląda broń dookoła, i jak wklepiemy jakąś kombinacje to je odcina Ze spaniem chodzi mi o to żeby nie wykrzaczało gry. STOCK naprawiłem wyciągając z solanki sleepbaga, ale wtedy miałem przeźroczyste inventory i dodatkowe miejsce na kamienie (artefakty) Bossy - jako nowe jednostki - Ciut większe tekstury i mocniejsze staty -Shadery - poprostu aby były w paczce (te z floating pointa) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Odpowiedz na wszystkie moje pytania i zabieram się do roboty. Opisz to dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolekbolek Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Dopisz czego jeszcze nie wyjaśniłem. Sorki że tak późno, ale zwątpiłem że mi go zrobisz :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Po prostu odpowiedz na *wszystkie* powyższe pytania. Ja mam malutko czasu, dzisiaj czekałem na Twoją odpowiedź. Swoją pracę mogę rozpocząć dopiero za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolekbolek Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 - Działające spanie - niedynamiczny celownik - Możliwość ściągania pancerzy i znajdywanie artefaktów - Zmniejszona moc i ilość granatów - Faction War + Faction Commander - pRzerażające nie uzbrojone zombi - Trader Mod - Dorzuć shader 3.0 z floata - Zacinanie się broni w FC2 wygląda tak że ogląda broń dookoła, i jak wklepiemy jakąś kombinacje to je odcina (albo coś podobnego Ci się uda xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ja dodam swoje marzenia: -Kontynuacja wątku zmieniająca rozgrywkę podobnie jak w Priboy Story, może PriboY 2? -Uwzględnienie wszystkich mapek czyli zarówno wszystkich z Cienia Czarnobyla (piszecie chyba So C?) jak i z C.S.. -Zachowanie aury z Oblivion Lost -Rozbudowana wersje walk na arenie (mutanty) -Zachowanie najciekawszych rzeczy z najlepszych modów (zbieractwo wśród NPC-ów, rozbudowany handel, możliwość ulepszania artefaktów, dodatkowe mutanty, jazda pojazdami, dodatkowe przedmioty jak bomby, broń i elementy ekwipunku) i wszystkie wspaniałości których nie wymieniłem. -Więcej questów pobocznych i bardziej rozmaitych. -Bardziej zróżnicowane staty broni - zbliżone do rzeczywistości. -Poprawione tekstury broni jak w Oblivion Lost -Możliwość powrotu z każdej lokacji na mapie jak w Priboy-u. -Jeszcze mroczniejszy klimat w laboratoriach i podziemiach. Mógłbym pisać jeszcze dobre pół godziny ale.. to tylko marzenia ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi