tymcio29 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Gra ktoś z was na jakimś instrumencie? Ja gram na keyboardzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 A ja na padzie i kierownicy :mrgreen: . Tak serio to kiedys uczyli mnie w szkole na flecie ale to lepiej pominac ;-) i troche na gitarze umiem bo kumpel ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Ja na gitarze. Klasycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Ja gram tylko na klawiaturze :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golem Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 ja na gitarze :] najpierw gralem na akustycznej a potem kupilem sobie elektroakustyczną (gra sie bez roznicy tyle ze tą druga mozna do pieca / naglosnienia podlaczyc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Kolega jest harcerzem i gra na gitarze, kupił sobie nawet basówkę. Mieliśmy robić utwory do stalkera, ale się skłóciliśmy i tak już jest od dobrego roku. Nie powiem, gra całkiem nieźle. Jak to harcerze :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaMysz Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Ja też grywam na gitarze. Na początku uczyłem się na klasycznej. Potem przeszedłem na elektroakustycznej i skończyłem na elektrycznej. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi