Albert115 Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Jakie parametry trzeba zmienic w soc zeby miec 999 udzwigu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Plik config\system.ltx Znajdź linijkę: max_weight = 50 Zamień ją na: max_weight = 999 Plik config\creatures\actor.ltx Znajdź linijkę: max_walk_weight = 60 Zamień ją na: max_walk_weight = 1000 Znajdź linijkę: max_item_mass = 50.0 Zamień ją na: max_item_mass = 999.0 Gotowe! Następnym razem poszukaj odpowiedniego tematu - TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Dzieki :-D Nie wiedzialem tylko ktore linijki :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Czy z modem Oblivion, gdzie jest nośność 80 kg, można ją,zmienić na 999 kg, nie powodując uszkodzenia gry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Można, aczkolwiek spotkałem się z taką sytuacją, że modyfikacja tych plików bez rozpoczęcia gry ma wpływ na postacie w grze, a raczej ich brak. Po prostu sprawdź i zdaj nam relacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Ja mam OL i wlasnie na nim zmienialem udzwig i wszystko dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Wszystko działa idealnie. Źadnych kłopotów z przechodzeniem pomiędzy lokacjami. Wszyscy NPC na miejscu.Jedyna uwaga: jak dla mnie zrobiło się za łatwo. Polecam grać na zwiększonym poziomie trudności.Oczywiście przed zmianami zróbcie kopie zapasowe plików. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi