LordDino Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak się dobrać do karabinu rodowego w Dziczy?? Kręcę się wokół tego miejsca zaznaczonego na mapie jak to w którym powinien być a nie mogę go znaleźć może jest na dachu tych baraków tylko za diabła nie wiem jak na nie się wspiąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Szczerze mówiąc jest to obrzyn (w wersji zarówno angielskiej jak i polskiej jest złe tłumaczenie). Poniżej zamieszczam wideo pokazujące jak zdobyć strzelbę. Znajdziesz tam jeszcze coś fajnego i godnego uwagi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 NO i moje gapiostwo wychodzi nie zwróciłem uwagi, że to na innym poziomie ot ślepy no ale nic dzięki znalazłem i prezent też, nawet fajny :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Ja miałem normalny sztucer, bez obrzynki.Nawet żałowałem oddać, ponieważ postrzelałem sobie trochę do mutantów w Dziczy i swietnie się sprawdził.Pewnie model broni, zależy od wersji/moda gry. P.S. Ja też długo szukałem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Jeżeli przez sztucer rozumiesz taka długa dwururkę to ja też ja znalazłem a gram na OL więc może dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ot właśnie .Poszperam w zapisach i dodam screen z tą strzelbą i dokładny opis, oczywiście do tego posta.Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Trzeba było mówić bo screena sam mogłem zrobić, chyba że walne broni która sprzedaje barman tak samo wygląda, a tamta ulepszona też nie była. No i trzeba dodać że to na OL na zwykłym jak to mówił Elvis jest zwykły obrzyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Jeśli Elvis mówi, że tam jest obrzyn, to tak jest :lol: A więc z niecierpliwością czekamy na materiały od Fiedia Cezara, po czym temat niestety zamknę (problem w pewnym sensie rozwiązany). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 W OL na prawdę jest dwururka, nie wiem tylko jaka wersje ma Fiedia może też moda i dlatego twierdzi jak twierdzi A tak btw to właśnie znalazłem ten sztucer i jak coś mogę wrzucić screena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Biję się w piersi, gram na Priboi Story, tu też jest obrzyn.Karabin jest na OL.Ale obiecałem screen z opisem: , a Lorddina proszę o screen dwururki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 :oops: Powie mi ktoś jak screena zrobić bo print screen albo nie działa albo wrzuca fotkę nie wiadomo gdzie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Wciśnij klawisz F12 podczas gry i przejdź do katalogu C:\Documents and Settings\All Users\Dokumenty\STALKER-SHOC\screenshots. Źeby uzyskać lepszą jakość screenów, użyj programu Fraps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgodnie z życzeniem kolegi Fiedii zamieszczam to nie jest ta sama broń ale znaleziona przeze mnie była identyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Nie jest to TOZ-34, a przedłużona (pierwotna) wersja obrzyna BM-16, która została usunięta z finalnej wersji gry. Moim zdaniem nie wygląda za ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Repha'el Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 W moim przypadku ten cholerny "rodowy karabin" czy jak mu tam, okazał sie zwykłym, zapyziałym obrzynem. Jedyny plus tej bieganiny to spotkanie w Krugłowem (fajne teksty ferajny Wilczarza...) i znalezienie martwego( :!: :!: ) Gordona Freemana. Swoją drogą - przekradanie się pomiędzy anomaliami i zaglądanie do każdego napotkanego pudła tudzież kontenera było całkiem ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 I tak to jest i powinno być ja grałem na jakimś modzie i dlatego dostałem tą dlugą flintę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi