BLOOD_STALKER Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Według mnie w SoC najfajniejsze to ten klimat,ta pogoda(najlepiej jak jest pochmurno i pada deszcz).Fajne jest też prowadzenie dialogów ze stalkerami i to jak oni siedzą przy ognisku grają na gitarze,piją coś lub jedzą.Jeszcze fajny jest ten ranking co się ma w PDA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jednak co do klimatu to najbardziej lubię w stalkerze nie lokacje, a wydarzenie, a szczególnie łączne naparzanki, tzn. starcia z innymi stalkerami przeciwko mutantom czy innym stalkerom wrogom. Mam nawet sejwy przed każdą taką bitwą i sobię wczytuje kiedy chcę sobie pograć i czasami gram w 1 bitwę kilka razy. Wymienię kilka: 1. walka o parking samochodowy (1 misja), walka o obronę wysypiska z Biesem, druga walka na wysypisku z Seryjem, walka w Agropomie jak mamy pomóc stalkerom przeciwko wojskowym, potem walka z Wolnością przeciwko Powinności , obrona granicy i inne walki. Naprawdę to lubie w stalkerze. Ocywiście nie zaprzeczam, że inne rzeczy są beznadziejne, bo są też fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_11 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Najlepsza część gry jak dla mnie. Ponura, klimatyczna i ta fabuła. W Czysty Niebie nie ma już Baru .... W Zew Prypeci Kordonu.... SoC To najlepsza część gry. Mi nie brakowało jakiegoś ulepszania broni bądź kombinezonów. Soc jest jaki być powinien, ale zabrakło tam paru drobiazgów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel350 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Najlepsze w Soc... hmm... Zdecydowanie podziemia! Pierwszy raz zszedłem do podziemi w Aprogromie- coś pięknego. Chociaż były tam tylko 2 pijawki to bałem się jak nigdy. A poza tym to laboratoria X i Zwęglacz... Co tu się rozpisywać- Klimat, Klimat i tylko Klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_11 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 A co do pijawek ja miałem jedną Jak się schodziło spiralnymi schodami i takie pomieszczenie było. I tam sobie przebywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 U mnie też jedna pijawka była. Schodzi się spiralnymi schodami na sam dół, potem przez korytarz pełen kwasu i na końcu wchodziło się do większego pomieszczenia, gdzie zrobiłeś kilka kroków i zawsze pijawa zaczynała wyć. Dodam, że pokonanie nie jest trudne: ponieważ możemy się cofnąć do tego korytarza z kwasem i stanąć w wejściu i pijawka nas nie zaatakuje, bo się nie zmieści w przejściu i jest druga możliwość, otóż jak już wejdzie się do tego pomieszczenia z mutantem i uszłyszy ryk, to trzeba strzelać na ślepo , żeby usłyszeli nas żołnierze, a my chowamy się w korytarzu z kwasem. W tym czasie żołnierze będą walczyć z pijawką , a my odniesiemy same korzyści, bo potwór pokona 1 żołnierza, może dwóch z czego sam zginie. Dwie pijawki pojawiają się wtedy, gdy wracamy znowu do podziemi, w celu spotkania się z doktorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_11 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 A ja mam inny sposób na nią. Na wprost jest krata rozwalona, wchodźmy na nią i na murek pod ścianą. Idziemy tym murkiem podkradamy się widzimy pijawkę i headshot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel350 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Też sposób... dziwne bo mi zawsze dwie się pojawiały :-? A i z tego co pamiętam to na tym murku zawsze był jakiś artefakt :mrgreen: (nie pamiętam jaki, dawno nie grałem...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_11 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Masz rację jest artefakt ale też nie pamiętam chociaż grałem tydzień temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel350 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Wiem że przydatny jak na początek, o ile dobrze pamiętam to redukował napromieniowanie (jak nie to poprawcie :arrow: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Z pijawami to dziwnie jakos bo jak sa niewidzialne to nie da sie ich zabic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_11 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Człowieku to mało wiesz ^^ Ja przeszedłem stalkera Soc około 15 razy. I gram w niego prawie non toper od 2 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel350 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 I na tym polega cały harry potter w ich zabiciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Ostatnio gralem w cs i walilem z wiezy cisnien z rpg, bulldoga i g36 i nie padaly. Moze wina random moda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_11 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 W CS to już nie wiem ale u mnie pijawy w Soc padały na niewidzialności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel350 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 A u mnie właśnie nie. Dopiero jak się pojawiły to był sens strzelać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 No wlasnie. Wystarczy jeden strzal z shotguna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel350 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Czasami dwa jak się nachylił ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Macie problem z pijawkami. CS jak trzeba było do jakiegoś domku po PDA stalkera przy jeziorku pójść ja idę z baretta 92f szczęsliwy, a tu pijawa wyskakuje, a ja strzelam jej w głowę i pada. Odruchowo udało mi się jakoś to zrobić. Wniosek pakować kule w łeb i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Wlasnie gralem w cop i jak sa niewidzialne to obrywaja. CZyli albo cs albo random. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_11 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 A czemu ma nie oberwać ? Co to predator ale on też obrywał na niewidocznym profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel350 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Nie wiem, wiem że czasami naparzałem w niego cały magazynek jak "na snajpera" próbował podejść i nic. zawsze czekałem aż podejdzie, a seria z G36 w głowę to samobójstwo :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi