Gość Diegtiariow Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Tytuł moda: FM Weapons Pack Autorzy: FM Team Platforma: Cień Czarnobyla 1.0004 Data premiery: 23.01.2015r. (OBT) Autor spolszczenia: OPIS: Spoiler Mod dodaje do gry 210 uzbrojenia i światowych modeli, a także dziesiątki nowych przedmiotów, nowe wizuale dla starych i animacje. SCREENY: Spoiler WIDEO: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Pobieramy. Usuwamy, jeśli mamy jakiś folder gamedata w folderze z grą. Rozpakowujemy archiwum. Kopiujemy folder gamedata z archiwum do folderu z grą. Gramy. LINK DO POBRANIA: Spoiler MOD: Yandex: [KLIK] PATCH: Yandex: [KLIK] ŹRÓDŁO: ap-pro.ru playground.ru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitamin1 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Czy to jest mod tylko do "czystego" ShoC, czy można go dodać do innych modów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Niestety jest to mod jak na razie tylko do czystej wersji SoC. Można poczekać na adaptacje do innych modów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitamin1 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Oby tylko takowe powstały. No i spolszczenie też by się przydało. Chętnie bym zagrał w normalną wersję SoC z tymi wszystkimi nowymi broniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf45 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 vitamin1 -a po co ci spolszczenie do paczki giwer i amunicji.Apteczki i inne barachło ma tylko inne ikonki-ewentualnie animację. ;D Opisy będą po rosyjsku i są po rosyjsku,po wgraniu tego moda.Zadania,dialogi,opisy mutaków i parę innych rzeczy też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitamin1 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Ale nazwy i opisy tych wszystkich nowych rzeczy będą po rosyjsku zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitamin1 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Chciałem sobie dzisiaj sprawdzić tego moda, ale coś mi on w ogóle nie działa. Przy odpalaniu gry, zaraz wywala mnie do pulpitu z takim oto komunikatem: A tak przy okazji - jest nowy patch i fix do tego moda: Патч 2.1.0.7: https://yadi.sk/d/UUdjZvnZeg35G Фикс для патча 2.1.0.7: https://yadi.sk/d/nOv9XyfzeggLL Źródło: http://ap-pro.ru/forum/59-10707-5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Postawiłem tego moda - ale mam problem - wypadają mi rzeczy z plecaka - nic tam nie mogę mieć - nie wiem co jest powodem. INSTALACJA NA POLSKA PLATFORMĘ: 1. Na moda nakładam kolejno patch i fix ze zgodą na zamianę plików. 2. Kopiujemy katalog rus i wklejam do katalogu text - kopię przemianowuję na pol (gamedata\config\text). 3. Zmiana w pliku localization.ltx na taką postać: zmieniamy rus na pol. [string_table] language = pol font_prefix = ;_cent ;_west 4. Zmiana w pliku fsgame.ltx na taką postać: $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\ 5. W elemencie docelowym dodajemy po spacji parametr "-nointro". 6 Gramy . Vitamin1 - log błędu jest w tej lokalizacji: C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs - w pliku xray_vitamin1.log - na samym końcu po frazie FATAL ERROR . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitamin1 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 A faktycznie poszło po wprowadzeniu tych drobnych poprawek, o których nie wiedziałem. Ale mam tak jak Ty - nie mogę nic dodać do inwentarza. Widać trzeba zaczekać na kolejny fix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Fajny mod, na samym początku już mam Exo, M16, Kałacha i grozę Gra ktoś jeszcze w tego moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Nie gram bo wypadały mi rzeczy z plecaka. Znasz na to radę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Właśnie też to mam, czekam na fixa. Sprawdziłem pliki z Real Baga i są takie same, coś z FM musieli popierdzielić. Haha, udało mi się to rozpracować, trzeba kupić plecak u sida (są 3 różne) i będzie już działać ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf45 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Mam taki błąd-wie ktoś jak to rozwiązać FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...ernobyl 1.004\gamedata\scripts\dialog_manager.script:393: attempt to compare number with nil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Przy czym błąd występuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitamin1 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Haha, udało mi się to rozpracować, trzeba kupić plecak u sida (są 3 różne) i będzie już działać ok. Wielkie dzięki Junx za tę informację. Czyli jednak z modem jest wszystko OK:) Będzie trzeba go sobie któregoś dnia sprawdzić, bo wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf45 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Junx błąd pojawia się jak mnie kasowali na ATP-przy próbie wczytania sejwa z wcześniej też już na ATP wylot z tym błędem.Normalnie sejw działa z przed ATP-rozmowy z Pietruchą.Dodatkowo PPM na czymkolwiek z plecaka praktycznie nie działa-np.rozładowanie znalezionej giwery graniczy z cudem,wyrzuć z PPM tez nie działa.Ogólnie po wyjściu z gry zapisy jakby były uszkodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Trzeba kupić plecak i sida i będzie działać normalnie, na pewno planują zmianę wyglądu Huda plecaka bo nie ma dodatkowych slotów na nóż, detektor i plecak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Łatka 2.3 do pobrania stąd: https://yadi.sk/d/y0Y4uLTc8wCuVw Znaleziona w temacie moda na https://ap-pro.ru/forums/topic/312-fm-weapons-pack/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi