tybet64 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Witam.Mam problem z misj? w Agropromie.Znalaz?em w?az ale nie da si? wej?c.Znalaz?em wej?cie na wzgórzu ale te? tylko kawa?ek si? da przej?c.Nie wiem co robic.Pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 A czy ty wyj?? nie znalaz?e? przypadkiem?? Druga rzeczy prawdopodobnie ?eby wej?? do tych podziemi potrzebujesz zezwolenia od szefa Powinno?ci (ich baza ostatnie pi?tro) on Ci tam pozwoli wej?? pod warunkiem,?e na ko?cu zalejesz to wszystko wod? no i to otrzymaniu tego zadania powinno si? ono pokaza? na twoim PDA. A je?eli nie jest to dziura we wzgórzu pilnowana przez Powinno?? ewentualnie przez trupy ?o?nierzy powinno?ci i do tego kilku skoczków(snorków). je?eli dobrze pami?tam po od bazy Powinno?ci do góry i w prawo wg PDA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Podaj najpierw jak? masz wersj? gry i czy grasz na 'czystej', czy na modzie.W Agropromie s? trzy wej?cia do podziemi, ale ?adne na wzgórzu. 1. Baza Stalkerów, mi?dzy silosami, mieszkanie Samotnika. 2.W?az za pó?nocn? bram?-kryjówka Strie?oka. 3.Tunel,na pólnocnym zachodzie, zadanie- zalej podziemia. Napisz o które Ci chodzi. P.S. Poniewa?, to nie ten dzia?, mo?e Filip, albo Elvis , przenie?cie temat do problemów,dzi?ki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Wydaje mi si?, ?e to chodzi o podziemia nie baz? Strieloka dlatego to opisa?em (naprowadzi?o mnie wej?cie na wzgórzu i ,?e wyj?cie znalaz?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Dzi?ki.Poszukam innych wej?c.Gram bez modów .Lorddino chyba ma racj?.A do szefa Powinno?ci nie mog? si? dosta? bo drzwi s? stale zamkni?te.A wej?cie jest na wzgórzu ko?o jakiego? masztu.Niedaleko pl?ta?o mi si? paru skoczków.Mam wersj? angielsk? bo na razie nie mam kasy na now? wi?c du?o musz? si? domy?la?(spolszczenia nie mog? znale?c).Sory ?e troch? namiesza?em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 stalker.filefront.com masz tu jest du?o plików mo?e sobie znajdziesz potrzebny, gre mam nadzieje masz oryginaln?, a i czy przypadkiem nie zacz??e? walczy? z Powinno?ci??? Mo?e dlatego nie mo?esz si? dosta? do ich szefa.A to na wzgórzu to jest wyj?cie je?eli staniesz na nim twarz? do bazy powinno?ci to wej?cie powinno by? na lewo od tego miejsca w zboczu nie na szczycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Gr? mam oryginaln? ale niestety po angielsku,dzi?ki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi