puzzek Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 mam problem, nie wiem jak dojsc do limanska, prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Mo?e podasz swoje po?o?enie i aktualne zadanie fabularne do wykonania? Nie ten dzia?. Przenosz?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzzek Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 lesnik kazal mi isc na magazyny wojskowe i odszukac zaginiona grupe stalkerow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli42 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 no to post?puj zgodnie z instrukcjami. Id? do magazynów, zrób, co trzeba (wszystko b?dzie pozaznaczane na mapie w Twoim PDA), a potem samo przyjdzie ?eby? wróci? na most do Lima?ska i heja potem wszystko b?dzie jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 lesnik kazal mi isc na magazyny wojskowe i odszukac zaginiona grupe stalkerow. Kieruj si? na prawo od wej?cia do lokacji do ma?ej wioski. Spotkasz grup? najemników. Jeden z nich skieruje ciebie do starej wie?y ci?nie?, tylko uwaga wyj?tkowo wredne pijawki. Tam us?yszysz sygna? zagubionych stalkerów. Wracasz do Le?nika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilov Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 A on ka?ec ci znale?? artefakt który nazywa si? Kompas . Znajdziesz go w kopalni niedaleko jego domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 To nie jest zwi?zane z tematem. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi