puzzek Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 mam problem, nie wiem jak dojsc do limanska, prosze o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Mo?e podasz swoje po?o?enie i aktualne zadanie fabularne do wykonania? Nie ten dzia?. Przenosz?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puzzek Posted December 25, 2008 Author Report Share Posted December 25, 2008 lesnik kazal mi isc na magazyny wojskowe i odszukac zaginiona grupe stalkerow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gryzli42 Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 no to post?puj zgodnie z instrukcjami. Id? do magazynów, zrób, co trzeba (wszystko b?dzie pozaznaczane na mapie w Twoim PDA), a potem samo przyjdzie ?eby? wróci? na most do Lima?ska i heja potem wszystko b?dzie jasne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiedia Cezar Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 lesnik kazal mi isc na magazyny wojskowe i odszukac zaginiona grupe stalkerow. Kieruj si? na prawo od wej?cia do lokacji do ma?ej wioski. Spotkasz grup? najemników. Jeden z nich skieruje ciebie do starej wie?y ci?nie?, tylko uwaga wyj?tkowo wredne pijawki. Tam us?yszysz sygna? zagubionych stalkerów. Wracasz do Le?nika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilov Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 A on ka?ec ci znale?? artefakt który nazywa si? Kompas . Znajdziesz go w kopalni niedaleko jego domu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 To nie jest zwi?zane z tematem. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts