fortsw Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zainstalowałem patcha 1.5.0.7 na wersję 1.5.0.3 i potrzebuję save z początku czerwonego lasu. Z góry dziękuje-to mój mail: xXx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Szukajka nie boli... :roll: www.stalker-world.webd.pl/viewtopic.php?t=143&highlight=sejwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortsw Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 dzięki za odpowiedź, save do Patch 1.5.04 mi nie działa do Mirror #1 pisze że już nie istnieje. a co do szukania to dwa razy przepatrzyłem forum i nie widzę tematu sejwy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchack Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Nie żebym skarżył,ale przy waszej nagonce na piratów... śmiać mi sie zachciało: W sąsiednim temacie: clear sky pirat:) czy jak poinstaluje nowe patche to nie mogę grać od miejsca gdzie skończyłem, jak ktoś podeśle mi odpowiednie sejfy? nie rozumiem waszej polityki... Bo mnie tutaj nie było... - Elvis Scatter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 O cholera... Wybacz, nie zauważyłem. Dzięki za pomoc ;-) To lecą trzy ostrzeżenia, i zakaz pisania na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Piratom nie pomagamy. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi